2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Belangrijke telefoonnummers 24/7 online beschikbaar

De klantenservice van Sarenza is op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 te bellen. Je krijgt na de algemene welkomstboodschap direct een Sarenza-medewerker te spreken. Een keuzemenu is er dus niet. Wij van Klantenservicetelefoon.nl adviseren je in dit geval wel je klantnummers en/of het bestelnummer paraat te hebben. Jouw gegevens kunnen dan snel worden opgezocht. Heb je het niet bij de hand of ben je het kwijt? Geen nood, als je op # drukt, word je alsnog geholpen. Sarenza is een toonaangevende online schoenenwinkel. Je kunt er terecht voor de meest uiteenlopende merken en modellen. Net als veel andere bedrijven neemt Sarenza soms gesprekken op. Dit mag wettelijk gezien als het voor kwaliteitsonderzoek wordt gebruikt. Als jij niet wilt dat het gesprek vastgelegd wordt, meld dit dan direct. 

Bel met 1840 voor doorschakeling met Otto

De klantenservice van Otto is ook op zaterdag bereikbaar. En dat is echt een pluspunt als je een drukke baan en dito gezin hebt. Als je het telefoonnummer niet kunt vinden, bel ons dan! 1840, en onze medewerkers verbinden jou met Otto door. Interessant om te weten is dat Otto een van de meest veelzijdige webshops is. Je kunt er kleding en schoenen kopen, maar evenzogoed smartphones, loungemeubels en hometrainers. Het van oorsprong Duitse bedrijf heeft een overzichtelijke website waarop het gemakkelijk navigeren is.

 Wat we je nog graag over onszelf willen vertellen is dat je op onze site op twee manieren kunt zoeken. Je kunt bijvoorbeeld de term ‘garantie’ typen in de balk linksboven. En dan vind je onder meer het complete keuzemenu van de Belsimpel.nl klantenservice. Natuurlijk kun je ook de betreffende bedrijfsnaam opgeven, in de rechter balk, en dan krijg je in één keer alle info die wij voor je verzameld hebben.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/