2Binsite Artikel Website
Image default
Kinderen

Kinderopvang in Utrecht binnenstad

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Utrecht binnenstad? Het is belangrijk dat u direct een goed gevoel heeft bij een kinderopvang. Bij ons, Kinderdagverblijf Het Kevertje, bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk rekenen op de beste kwaliteit en altijd een fijne plek, waar uw zoon of dochter zich thuis voelt. Het Kevertje bestaat al sinds 1989 en heeft veel ervaring.

Zo hebben we twee horizontale groepen: een baby- en een peutergroep. In de babygroep zitten kinderen van 10 weken tot 2 jaar. De peutergroep is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het Kevertje is centraal gelegen, dus als u een kinderopvang in Utrecht binnenstad zoekt bent u aan het juiste adres bij ons.

Over Kinderdagverblijf Het Kevertje

Kinderdagverblijf Het Kevertje kiest er bewust voor om kleinschalig te zijn én te blijven. Hierdoor kennen we namelijk alle ouders en kinderen. Dat geldt uiteraard ook andersom. Elke groep heeft een eigen slaap- en groepsruimte. Daarnaast is het ook altijd mogelijk voor de kinderen om buiten te spelen. Wel zo fijn! Bij ons kunt u vertrouwen op de volgende voordelen:

  • Een dag indeling, aansluitend bij de behoefte van uw kind;
  • Veilige omgeving voor uw kind;
  • Volledig opvang en verzorging;
  • Kleinschalige opvang en persoonlijke omgang;
  • Extra dagen afnemen is mogelijk;
  • Deskundigheid en continuïteit van personeel.

Betrouwbare kinderopvang in Utrecht binnenstad

Een kinderopvang in Utrecht binnenstad aan het zoeken? Kom langs Kinderdagverblijf Het Kevertje en reken op een fijne plek voor uw zoon of dochter. Bij ons kunt u altijd aangeven wat u belangrijk vindt en zo kunnen we rekening houden met uw manier van opvoeden. Daar passen we onze leiding op aan.

 

Ons personeel werkt minimaal drie dagen in de week en we werken altijd met vast personeel. U weet dus altijd wie er aan het werk zijn en kent ons. Bij Het Kevertje is er altijd deskundige leiding van een pedagoog.

Neem contact op met Het Kevertje

Een flexibele kinderopvang in Utrecht binnenstad? Bij ons kunt u aangeven wanneer u uw kind wilt brengen en wanneer de opvang niet nodig is. Het is ook mogelijk om eerst een kennismakingsgesprek in te plannen met ons.

Neem contact met ons op door te mailen naar info@hetkevertje.nl of door te bellen naar 030 233 28 23. Wij helpen u graag verder.

http://www.hetkevertje.nl/