2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

THP Clean Mobile

We werken achter een laptop, gebruiken onze telefoons om te communiceren met vrienden, familie en collega’s én we doen boodschappen met de zelfscanner. Deze mobile devices zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We vergeten echter vaak om deze devices schoon te maken.

Hoe maak je een laptop, telefoon of tablet schoon?

Voor het schoonmaken van laptops, telefoons en tablets zijn speciale reinigingsmiddelen nodig. Zo beschadigt alcohol de beschermlaag van het beeldscherm, waardoor het gebruik van alcoholdoekjes ook niet wordt geadviseerd. Bij THP Clean Mobile hebben wij verschillende oplossingen om mobile devices te reinigen en zelfs te desinfecteren. Dit kunnen wij voor u doen, maar kunt u ook zelf doen met onze professionele reinigingsdoekjes en UV-C desinfectieapparaten.

Laptop, telefoon en tablet laten desinfecteren?

De juiste dosering en duur van UV-C straling kan mobile devices desinfecteren én dat op een onschadelijke manier! UV-C straling verstoort het DNA van bacteriën, virussen en schimmels, zodat zij zich niet kunnen vermenigvuldigen. Na genoeg blootstelling aan UV-C straling is het aantal bacteriën, schimmels en virussen gedaald tot een aanvaardbaar niveau.

Wat is de werking van een UV-C desinfectieapparaat?

Het UV-C desinfectieapparaat van Clean Mobile doodt 99,99% van alle bacteriën, virussen en schimmels binnen 30 seconden! Mits deze volledig zijn blootgesteld aan de straling. Om dit te doen, moet het device eerst worden schoongemaakt met een professioneel reinigingsdoekje geschikt voor laptops, telefoons en tablets. Hiermee wordt vuil verwijderd, waar de bacteriën, schimmels en virussen zich niet meer achter kunnen verschuilen tijdens de UV-C desinfectie.

Happy met schone mobile devices!

Het UV-C desinfectieapparaat wordt daarnaast gebruikt bij onze dienstverlening. Hierbij komen de medewerkers van THP Clean Mobile met de Happy Clean Bar bij u langs voor een professionele reiniging. Deze bar wordt op een centraal punt binnen uw organisatie gezet. Medewerkers, klanten en/of bezoekers kunnen vervolgens hun mobile devices inleveren bij de bar. Bij de bar worden deze devices professioneel gereinigd en gedesinfecteerd. Zo kunnen zij weer veilig aan het werk met schone mobile devices.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Kijk op www.cleanmobile.nl.

https://cleanmobile.nl/