2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Een loodgieter en CV-ketels

Een loodgieter en uw cv-ketel, wat hebben die gemeen? Veel! Voor alle werkzaamheden aan uw cv schakelt u namelijk een loodgietersbedrijf in. En het liefst eentje met gediplomeerde medewerkers. Waarom? Uw cv-ketel is een ingewikkeld en technisch gecompliceerd apparaat. Kortom, voor de installatie van een nieuwe cv ketel, periodiek onderhoud aan uw cv of een reparatie schakelt u een erkend bedrijf if.

Een cv-ketel installeren

Een nieuwe cv-ketel installeren is iets wat een keer in de zoveel jaren (10 tot 15 jaar) moet gebeuren. Bijvoorbeeld als u in een nieuw gebouwd huis gaat wonen of als uw huidige cv ketel niet meer aan uw wensen voldoet.

Wist u dat een nieuwe cv ketel zelfs voordelig voor uw portomonnee kan zijn? Met een nieuwe cv ketel kunt u namelijk energie besparen ten opzichte van relatief oude apparaten. Dit komt omdat de huidige generatie cv-ketels zuiniger is dan de apparaten die vroeger werden geproduceerd.

Daarnaast verkleint u de kans op een storing aanzienlijk met een nieuwe cv-ketel. Een nieuwe cv ketel verhoogd ook de waarde van uw huis, dus u moet het zien als een investering in plaats van een kostenpost.

Naast de daadwerkelijke installatie van een nieuwe ketel kan een loodgieter ook helpen bij het maken van een keuze en adviseren over verschillende merken, modellen en soorten. Het gaat hier namelijk om een flinke investering en een appararaat waar veel mensen weinig tot geen kennis van hebben. Ideaal!

Een cv-ketel onderhouden

Uiteraard wilt u een niet-functionerende cv-ketel voorkomen. Een storing komt namelijk altijd op ongelukkige momenten. Wist u dat u de kans op een storing en reparatie flink kunt verkleinen door uw ketel periodiek te laten onderhouden door een vakman? Regelmatig onderhoud aan uw cv is daarom zeer belangrijk. Zie het als een investering: u investeert een klein bedrag, om een dure reparatie te voorkomen.

Een cv-ketel repareren

Het is een nachtmerrie op elke koude winterdag: een koude douche, kraan of verwarming. Of een andere situatie die iedereen wel kent: je hebt je verslapen voor je werk, wilt onder de douche stappen, maar de douche wordt maar niet warm. Gelukkig zijn er veel loodgietersbedrijven die een speciale spoed loodgietersservice bieden bij dit soort problemen. Zodoende zijn zij 24 uur per dag bereikbaar voor al uw spoedeisende loodgietersklussen. Toch blijft voorkomen beter dan genezen.

Kortom, voor alle werkzaamheden aan uw cv ketel schakelt u een loodgietersbedrijf in. Succes!

https://loodgietersbedrijf-amsterdam.nu/