2Binsite Artikel Website
Image default
Zorg

NIEUW: Scootmobiel opvouwbaar en draagbaar!

VRIJHEID IS HIER MET DE MEEST COMPACTE SCOOTMOBIEL DIE VOLLEDIG OPVOUWBAAR IS

Het is moeilijk om te geloven hoe een mobiliteitsscooter kan veranderen in een trolley, het formaat dat u kunt én mag meenemen in het vliegtuig. Toen we de moving life ATTO voor ogen hadden, wilden we niet alleen een scootmobiel die opvouwbaar was maar eentje die kinderlijk eenvoudig mee kon. Onze ontwerpers en ingenieurs moesten ”het wiel opnieuw uitvinden” om deze droom waar te maken.

De moving life scooter van ATTO is een speciaal ontworpen scooter voor personen met een fysieke uitdaging. Uitgevouwen is het breedste punt slechts 56 cm, dit zorgt voor een comfortabele en veilige rijervaring in zelfs de smalste winkelpaden. Het kleine formaat doet niks onder aan de prestaties van de ATTO. Gebruikers kunnen moeiteloos met de slimme mechanismen een perfecte pasvorm aannemen, met inbegrip van de verstelbare grip, zithoogte en opklapbare armleuningen. De voetsteun is vlak gemaakt voor eenvoudige montage, de rijhoek is perfect uitgelijnd en uitgerust met speciaal materiaal dat slippen voorkomt. Dit allemaal om een obstakelvrije omgeving te creëren.

Een scootmobiel dat opvouwbaar en draagbaar is geeft zóveel voordelen…

Waar is die scooter gebleven? In opgevouwen stand wordt de scooter een onschuldig stukje bagage. Niemand kan zich voorstellen dat deze in een paar seconden om te zetten is een volledige, stabiele, veilige en comfortabele scootmobiel. Hoe dit voertuig zich kan transformeren is bijna magisch te noemen. U kiest zelf of u ermee gaat rijden of dat u het moeiteloos met u meeneemt.

Dankzij de nieuwste techniek is de ATTO scootmobiel wel héél bijzonder

Deze geweldige inklapbare scootmobiel bestaat uit meer dan 200 uniek ontworpen onderdelen, waarbij meerdere disciplines en de beste technologieën samen komen. Wat dit product zo bijzonder en aantrekkelijk maakt is het feit dat elk van de onderdelen en mechanismen, zichtbaar of verborgen, zijn ontworpen om te functioneren zoals geen enkel ander vergelijkbaar apparaat dat kan. Een dergelijke claim is alleen mogelijk wanneer een bedrijf de hoogste standaard stelt als doel.

De laagste prijs garantie in heel Nederland !!

Bij CuraNovum garanderen wij dat u voor de laagste prijs de ATTO opvouwbare scootmobiel kunt kopen, en dat is niet alleen een belofte. Want komt u het product, met een identieke invulling en op voorraad, toevallig ergens anders goedkoper tegen? Dan trekken wij onze prijs niet alleen gelijk, maar krijgt u ook nog eens extra 5% korting op de ATTO inklapbare scootmobiel. Bekijk de voorwaarden hier.

Bekijk deze fantastische scootmobiel in actie!

https://curanovum.nl