2Binsite Artikel Website
Image default
Zorg

Een all-in-one zorgadministratiepakket dat administreren eenvoudiger én leuker maakt

Werk jij in de GGZ voor kinderen en jeugdigen, in de forensische psychiatrie of de verslavingszorg? Ben je gecertificeerd logopedist? Heb je je eigen fysiotherapiepraktijk? De administratie vind je vast niet het fijnste onderdeel van je werk. Misschien kunnen wij daar verandering in brengen. We hebben namelijk een tip: maak voortaan gebruik van Incura software voor zorgprofessionals. Dit alles-in-één pakket is geschikt voor meerdere disciplines. Ook ergo- en oefentherapeuten kunnen we Incura van harte aanbevelen.

We sommen de functionaliteiten voor je op:

  • agenda;
  • boekhouding (met de handige iMuis inloggen mogelijkheid);
  • dashboard- en managementinformatie;
  • EPD GGZ;
  • factureren;
  • pro app;
  • meetinstrumenten;
  • patiënten-portaal.

Het Incura programma groeit constant mee met actuele ontwikkelingen in de zorg

Zo is er recent een koppeling met ZorgDomein ingesteld. Dankzij deze schakeling komen medische gegevens foutloos in het patiëntendossier te staan. ZorgDomein heeft zijn nut inmiddels bewezen. Van alle huisartsen in Nederland werkt 90% via dit online platform. Rapportages versturen en ontvangen gaat dankzij de aansluiting op ZorgDomein sneller dan ooit. De kosten vallen mee. Naast het eenmalige registratiebedrag van € 30,00 geldt een maandbedrag van € 16,00 per zorgverlener. Dit zijn de huidige prijzen die -vanzelfsprekend- in de toekomst kunnen wijzigen. We verwijzen je hieromtrent naar ZorgDomein.nl.

Maak kennis met Incura

Om kennis te maken met Incura kun je een consultancy bijeenkomst bijwonen. Je kunt hiervoor naar het Incura kantoor in Haarlem gaan. Het team kan ook bij jou langskomen of je kunt kiezen voor een online sessie. Tijdens de training worden alle basistoepassingen uitgelegd. Je kunt er mee oefenen en er is gelegenheid om vragen te stellen. Incura is ervan overtuigd dat het programma ook voor jou meerwaarde biedt. Mocht je na de consultatie toch niet enthousiast zijn, dan krijg je gewoon het lesgeld terug. Heb jij interesse? We raden je aan online een aanvraag in te dienen waarbij je aangeeft welke onderwerpen voor jou belangrijk zijn. Je wordt vervolgens gebeld en er kan direct een afspraak worden ingepland.

https://www.incura.nl/