2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Pijplijn Migratie: doen of niet doen?

Pijplijn Migratie: doen of niet doen? 

 

Tijdens uw woningrenovatie, zoals een badkamer- of keukenrenovatie, is het bijna onvermijdelijk om leidingen te verplaatsen. In het geval van een badkamerrenovatie, bijvoorbeeld, wilt u nieuwe sanitaire voorzieningen toevoegen aan uw badkamerindeling, in plaats van alleen het bestaande sanitair te vervangen. Om uw nieuwe gebouwen van water te kunnen voorzien, moet het bestaande leidingnet worden uitgebreid. Sommige leidingen zullen moeten worden verplaatst vanwege een wijziging in de badkamerindeling. Hetzelfde geldt voor een nieuwe keuken, waar de gootsteen misschien ergens anders had gezeten. In dergelijke gevallen is buis plaatsing bijna altijd noodzakelijk.

 Risico’s verbonden aan het leggen van pijpleidingen 

 Pijplijnmigratie is meestal niet zonder risico. Het grootste risico bij het leggen van leidingen is het risico op lekkages rondom uw leidingen. Denk bijvoorbeeld aan de spleet die ontstaat tussen twee leidingsegmenten, waardoor vocht uit de leidingen ontsnapt. Als vocht in uw vloeren of muren sijpelt, kan dit ernstige waterschade in uw huis veroorzaken. Dit wil je natuurlijk zoveel mogelijk vermijden! Ook tijdens het leggen van de leidingen kan er leidingschade ontstaan, waardoor er ook water uit de leidingen kan sijpelen.

Ondersteuning voor het leggen van pijpen

Aangezien er risico’s kleven aan het verplaatsen van leidingen, is het aan te raden hiervoor een loodgieter van ons loodgietersbedrijf in te huren. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring in het leggen en verplaatsen van leidingen waardoor wij u altijd van de juiste service kunnen voorzien. Met de hulp van onze loodgieters is de kans op lekkage minimaal. Wilt u de leidingen handmatig verplaatsen? Zorg in dit geval dat je van tevoren goed voorbereid bent. Op internet vindt u handige stappenplannen en videotutorials voor het leggen van leidingen.

 

https://loodgieterzaandam075.nl/