2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Hoe u uw haarextensies nieuw leven kunt inblazen

We begrijpen dat het kopen van haarextensies een grote investering is en daarom beantwoorden we vandaag een van uw meest gestelde vragen… hoe ze nieuw leven in te blazen. Door uw oude set hairextensions nieuw leven in te blazen, kunt u uw set langer laten meegaan en het verloren vocht vervangen om ze weer tot leven te brengen. Onze extensions kunnen van 3 maanden tot een jaar meegaan, afhankelijk van hoeveel je draagt en hoe je ze met warmte in model brengt, maar met deze tutorial kun je ervoor zorgen dat ze veel langer meegaan.

  • Een sulfaatvrije shampoo

  • Conditioner

  • Haarmasker

  • Siliconen Spritz

  • Kam met brede tanden of Tangle Teezer

  • Handdoek

  • Stijltangen

Om te beginnen wil je een kom of je gootsteen vullen met warm water en een paar keer pompen van een sulfaatvrije shampoo. We gebruiken de Tigi Bed Head Colour Goddess omdat deze echt voedend en zacht voor het haar is. Vervolgens wil je de shampoo in het water spoelen tot het volledig gemengd is.

Als je klaar bent, kan dan beginnen met het wassen van uw weave hair extensions. Je moet deze inslag voor inslag doen en ervoor zorgen dat het haar niet in het water verstrikt raakt. Het wasproces kan wat tijdrovend zijn, maar als je het inslag voor inslag doet, krijg je je set schoon zonder klitten of knopen te veroorzaken. Meer weten over hairextensions? Bekijk dan eens de website van Tailor Made Hair.

Zodra je set is gewassen met shampoo, kun je overgaan op de conditioner. U moet uw gootsteen of kom met kokend water vullen voordat u twee eetlepels conditioner toevoegt. We gebruikten de TIGI Bed Head Colour Goddess Conditioner uit dezelfde reeks als de shampoo omdat deze echt voedend is.

Volgende, wil je een druppel siliconen spritz in het water doen, dit is geweldig om hair extensions nieuw leven in te blazen en voegt veel vocht en glans toe. Het kokende water opent de nagelriemen en reinigt het haar, terwijl de conditioner en siliconen je set diep voeden en eventuele schade herstellen.

Je wilt je set met een lepel in het water plaatsen om er zeker van te zijn dat hij volledig onder water staat. Je moet het dan 10 minuten in het water laten zodat de nagelriemen zich volledig kunnen openen en de conditioner en siliconen in het haar kunnen trekken.

Als de 10 minuten voorbij zijn, wil je je set voorzichtig uit het water halen en je wefts plat op een handdoek leggen. U wilt dan een voedend haarmasker op elk van de inslagen aanbrengen. We gebruikten het TIGI Bed Head Color Goddess Miracle Treatment Mask dat keratine, Provitamine B5 en natuurlijke oliën combineert. Het is belangrijk dat alle producten die u kiest, zijn ontworpen om zoveel mogelijk vocht aan het haar toe te voegen, omdat het echt zal helpen om uw oude set hairextensions nieuw leven in te blazen. Zodra je het masker op elke inslag hebt aangebracht, wil je dit 30 minuten op het haar laten zitten.

Zodra je masker klaar is, kun je elke inslag in koud water spoelen om de conditioner en shampoo te verwijderen. Het koude water zal helpen om de haarschubben te sluiten en het vocht van de conditioner, siliconenspray en het haarmasker dat je hebt aangebracht af te sluiten. Was elke inslag voorzichtig afzonderlijk en zorg ervoor dat het haar in het water niet in de war raakt. Als je klaar bent, kun je je inslag plat op een handdoek leggen voordat je naar de volgende gaat.

 

https://tmhair.nl/