2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Microsoft software naar uw wensen

Interchange is een bedrijf dat u graag helpt bij het implementeren van en de migratie naar Microsoft Office 365. Maar wat komt daar nu allemaal bij kijken? En waar is het nu eigenlijk zo zinvol voor?

Microsoft Office 365 programma’s

Er zijn veel programma’s van Microsoft, maar dat weet u ook wel. Dagelijks zult u wel te maken hebben met programma’s als Microsoft Word, Excel, Powerpoint of Outlook. Toch zijn er nog veel meer programma’s van Office die u zeer handig kunt gebruiken, en dan met name binnen uw organisatie.

Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Office SharePoint. Met dit programma beschik je als bedrijf over een soort platform, waarmee je allerlei bestanden met elkaar delen kunt, zonder dat er telkens gemaild moet worden. Ook een handig programma is Microsoft Lync. Dit is de eigenlijke opvolger van het zeer bekende Windows Messenger. Hiermee kunt u chatten, videochatten en telefoonoproepen doen wanneer u wilt. Zeer effectief binnen een grote organisatie. Zo hoeft u niet elke keer naar de overkant van het gebouw te lopen als u een vraag heeft.

Waar bestel ik zo’n Office 365 pakket?

Het is niet zo dat u eenvoudig de software aanschaft en dat u dan klaar bent. U moet namelijk alle gegevens die u nu heeft overzetten en dus migreren naar de nieuwste versie. Een goede partij kan u helpen bij deze migratie, en zorgt er voor dat alles voor u geregeld is. Een goede partij beschikt over het zogeheten Microsoft Silver Partnership logo. Deze wordt vaak wel op de website weergeven. Als ze over dit certificaat beschikken, weet u zeker dat u met een goede partij te maken heeft. Microsoft geeft dit namelijk alleen aan bedrijven met zeer gekwalificeerde werknemers. Verder is het ook van belang dat het bedrijf zorgt voor een goede service na de aankoop. U heeft namelijk ook hulp nodig bij updates en andere onderdelen. Veel succes bij het maken van een keuze.

http://www.interchange.nl