2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kappersjobagent.nl: vacatures voor kapsters en hairstylisten

Kappersjobagent.nl: vacatures voor kapsters en hairstylisten

Op de website Kappersjobagent.nl heb ik diverse vacatures geplaatst. Voor mijn kapsalon in Amsterdam zocht ik een kapster en een hairstylist. Dankzij de vacaturebank van Kappersjobagent.nl heb ik twee professionele en spontane kapsters gevonden. Het team achter Kappersjobagent.nl runt ook nog een horeca uitzendbureau.

Ik kan Kappersjobagent.nl aan elke kapsalon in Nederland aanraden. Het team is betrokken en heeft kennis van de Nederlandse kappersbranche. Zoekt u nieuw personeel voor uw kapsalon? Dan zou ik als ik u was zeker een kijkje wagen op Kappersjobagent.nl.

De voordelen van Kappersjobagent.nl

Ik heb hele fijne herinneringen aan de samenwerking met Kappersjobagent.nl. De grootste online vacaturebank in de Nederlandse kappersbranche brengt veel voordelen met zich mee:

  • Focus op de nichemarkt
  • Een van de snelst groeiende vacaturebanken van Nederland
  • Zeer breed netwerk
  • De beste kwaliteit voor een lage prijs
  • Persoonlijke benadering
  • Goedkoper dan de concurrenten Monsterboard en Indeed
  • Na aanmelden ziet u direct de cv’s van potentiële kandidaten
  • Verspreiden ook via Indeed en social media

Diverse vacatures

Kappersjobagent.nl heeft niet enkel vacatures voor kapsters en hairstylisten. Ook als u zoekt naar een ervaren hairstylist of juist een beginnende kapper kunt u terecht bij de vacaturebank. Toen ik een tijdje op vakantie ging, heb ik een tijdelijke bedrijfsleider gevonden bij Kappersjobagent.nl. Een ervaren en leuke vrouw. Mijn team vond haar erg professioneel en werkte graag met haar samen.

Aanmelden bij Kappersjobagent.nl

Aanmelden gaat heel eenvoudig. Maak een account aan op Kappersjobagent.nl. Beschrijf uw perfecte kandidaat voor de vacature. Leg kort uit waarom werken bij uw kapsalon zo fijn is. Kies dan het gewenste prijspakket uit en betaal gemakkelijk met iDEAL. Uw vacature staat nu online.

De missie en visie

Kappersjobagent.nl heeft een missie: elke haarstylist werkt op zijn of haar gewenste positie en openstaande vacatures worden vrijwel direct ingevuld. Een toegankelijk en transparant online platform kan daarin een verbindende factor zijn. Kappersjobagent.nl verschilt met andere vacaturebanken, omdat zij betrokken, toegankelijk en succesvol zijn.

https://kappersjobagent.nl