2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Horecajobagent.nl voor goed horecapersoneel

Horecajobagent.nl voor goed horecapersoneel

Goed opgeleid horecapersoneel vinden, is een echte uitdaging. Ik weet er helaas alles van. Het duurde maanden voordat we een goede kok hadden gevonden voor ons restaurant. Uiteindelijk heb ik via Horecajobagent.nl een geschikte kandidaat kunnen vinden. Dit horeca uitzendbureau is echt mijn redder geweest.

Ik ben Horecajobagent.nl eeuwig dankbaar. Zonder mijn nieuwe kok had ik ons restaurant moeten sluiten. Zoekt u een kok of nieuw bedieningspersoneel? Ik raad dan zeker Horecajobagent.nl aan. U vindt gegarandeerd uw gewenste horecapersoneel.

Kappersjobagent.nl en Horecajobagent.nl

Het team achter Horecajobagent.nl beheert ook een andere vacaturebank: Kappersjobagent.nl. Kent u een kapperszaak die nog vacatures heeft openstaan voor bijvoorbeeld een nieuwe kapster? Dan kunt u ze op Kappersjobagent.nl wijzen.

De pluspunten van Horecajobagent.nl

De samenwerking met Horecajobagent.nl is mij uitstekend bevallen. Dit zijn dan ook de pluspunten van Horecajobagent.nl:

  • Ze focussen op de nichemarkt
  • Ze zijn een van de snelst groeiende vacaturebanken van Nederland
  • Zeer groot netwerk
  • De beste kwaliteit voor een lage prijs
  • Ze hanteren een persoonlijke benadering
  • Ze zijn goedkoper dan hun concurrenten Monsterboard en Indeed
  • Na aanmelden ziet u de cv’s van potentiële kandidaten
  • Ze verspreiden ook via Indeed en social media
  • Bij hun concurrenten bent u een van de duizenden accounts, bij Horecajobagent.nl niet

Wat doet Horecajobagent.nl precies?

Ze koppelen horecabedrijven aan potentieel personeel binnen heel Nederland. Ze werken op de achtergrond hard aan het creëren van verbindende factoren om de perfecte match tussen werkgever en werknemers te realiseren. Hun uitgangspunten zijn: eenvoud, transparantie, verbinding en kwaliteit.

Het team van Horecajobagent.nl

De mensen achter Horecajobagent.nl hebben jarenlange ervaring. Het team is betrokken, toegankelijk en succesvol. Mijn ervaring is dat ze werken met passie, betrokkenheid en vreugde. Zij weten wat wij, horecaondernemers, verlangen van de kandidaten.

Hun visie en missie

De visie van Horecajobagent.nl luidt als volgt: ‘wij willen de expert zijn binnen de horecabranche’. Hun missie en ook hun toekomstbeeld is dat alle openstaande vacatures direct worden vervuld. Elke horecamedewerker werkt op zijn of haar gewenste positie.

Hoe meldt u zich aan?

Maak een account aan op Horecajobagent.nl. U beschrijft de vacature en uw horecagelegenheid. Maak een keuze tussen de prijzenpakketten. Binnen een paar minuten staat uw vacature online. Een fluitje van een cent als je het mij vraagt!

https://www.kappersjobagent.nl/