2Binsite Artikel Website
Image default
Entertainment

Top 5 series op Netflix

Netflix heeft de tv-serie industrie op zijn kop gezet. Zowel het aantal als de kwaliteit van tvseries is dankzij de toenemende populariteit van Netflix explosief toegenomen. Hierdoor leven wij op dit moment in de Gouden Eeuw van tv-series. Als entertainment blog kan Filmsinfo ook niet om Netflix series heen en daarom delen we in dit artikel onze vijf favoriete Netflix series. (Zonder spoilers natuurlijk; we vertellen alleen de rode draad.)

5. Narcos

Narcos is een serie over het verhaal van Pablo Escobar, de leider van het beroemde Colombiaanse Medellínkartel dat miljarden verdiende aan de narcoticasmokkel naar Amerika. Narcos volgt Pablo van het begin tot het eind van zijn narcoticasmokkelcarrière en documenteert zijn ongelofelijke avonturen in de tussentijd. Let op dat Narcos een goede, meeslepende, maar ook heel gewelddadige serie is. Als je hier niet van houdt, kun je beter een van de andere series in deze lijst van Filmsinfo kijken.

4. Black Mirror

Black Mirror verkent hoe technologische ontwikkelingen ons leven in de nabije toekomst kunnen veranderen. De afleveringen staan los van elkaar waardoor je gewoon een aflevering uit kunt kiezen over een technologische ontwikkeling die je interesseert. Black Mirror is de meest filosofisch diepgaande serie van dit moment.

3. House of Cards

House of Cards is een fictieve serie over politieke intrige achter de schermen in het Witte Huis in Amerika. Het gaat over politieke spelletjes, verraad en complotten. De hoofdrolspelers deinzen bijna nergens voor terug in hun pogingen om aan de macht te komen en hun politieke vijanden te verslaan. House of Cards wordt bekroond om hoe realistisch de machtsspellen in Washington worden weergegeven, ondanks dat de serie fictief is.

2. Sherlock

Sherlock is een moderne herschrijving van het klassieke verhaal van Sherlock Holmes, een briljante detective die misdaden oplost samen met zijn partner Watson in het Londen van de 21e eeuw.
Sherlock is spannend, zit vol met Britse humor en het intelligente maar sociaal ongemakkelijke karakter Sherlock is simpelweg tijdloos.

1. Breaking Bad

De favoriete serie van Filmsinfo is Breaking Bad. Breaking Bad volgt scheikundeprofessor Walter White, wie kleinschalig synthetische narcotica begint te produceren en verkopen om zijn familie financieel te onderhouden. Walter raakt dieper en dieper betrokken in de criminaliteit raakt en hij wordt hierdoor als persoon steeds harder en meedogenlozer. Breaking Bad heeft vele prijzen gewonnen vanwege het fantastische acteerwerk en de enorm spannende verhaallijn.