2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijk

Obligaties kopen bij IFH-Holding

Obligaties kopen bij IFH-Holding Het is ongetwijfeld niet aan u voorbijgegaan dat sinds de bankencrisis van 2008 u veel minder rente krijgt op uw spaargeld. Sterker nog: de rente is echt veel minder geworden, waardoor het bijna niet meer loont om uw geld een tijdje vast te zetten op de rekening. Iets wat natuurlijk zeer jammer is, zeker als u een groot vermogen heeft. Het is dan zonde om dit op de bank te laten staan, terwijl u er heel veel leuke dingen mee kunt doen. Want wilt u jaarlijks een hoog rendement halen? Dan kan het bijvoorbeeld aan te raden zijn om obligaties te kopen bij IFH-holding. In dit artikel gaan we verder in op obligaties kopen. Wat zijn de voordelen en hoe behaalt u hier rendement uit?

 

Hoge rente met weinig risico

Het voordeel van het geld op uw bank laten staan is natuurlijk dat u geen enkel risico loopt. Dat geeft voor veel mensen misschien een veilig gevoel, wanneer ze weten dat ze geen geld kunnen verliezen. Maar als u er tegelijkertijd ook niets uit kunt halen, dan kan het juist weer geen voldoening geven en misschien houdt u wel van een beetje spanning in het leven. Dan kunnen obligaties echt iets voor u zijn. Het punt is namelijk dat u geen grote risico’s loopt, maar wel voldoende om er rendement uit te halen en ook enige spanning. Bij ons bestaat er bijvoorbeeld de kans dat u een rendement van 7,4% kunt ontvangen! Dat zijn natuurlijk astronomische rentebedragen wanneer u het vergelijkt met de rente die u krijgt op de spaarrekening.

 

Maandelijkse uitkering

Misschien wilt u het geld wel snel ontvangen wanneer u succes heeft met de obligaties. In veel situaties kunt u enkel jaarlijks worden uitgekeerd, maar dat is niet het geval bij ons. Bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid tot een maandelijkse uitkering of aflossing. Zo is het altijd up to date en weet u precies wat u kunt verwachten en houdt u er ook overzicht op. Bovendien kunt u dan al snel profiteren van het geld en dat kan in veel gevallen natuurlijk ook mooi meegenomen zijn!

 

Vaste looptijd

Een ander voordeel als het gaat om investeren in Obligaties bij ons, is dat u profiteert van een vaste looptijd. Hierdoor weet u gelijk waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan. Aan de ene kant is er bijvoorbeeld een vaste looptijd van 48 maanden, maar u kunt ook kiezen van een vaste looptijd van 60 maanden. Dit heeft natuurlijk ook te maken met de keuze van uw beleggingen. Daarover kunt u uiteraard meer informatie vragen bij onze experts. Daarvoor kunt u contact opnemen met de klantenservice en die kunnen u van extra kennis voorzien.

Wij hebben al zeer lang ervaring als het gaat met investeren in obligaties, met zeer veel tevreden klanten. Wij proberen iedereen te bedienen. Mensen die weinig ervaring hebben met obligaties, maar ook mensen die er zeer veel ervaring mee hebben. We proberen onze klantenkring breed en divers te houden.

https://ifh-holding.nl/