2Binsite Artikel Website
Image default
Onderwijs

Cursus technisch Engels of Duits volgen

Werkt u in de technische sector en bent u op zoek naar een taalcursus die hierop afgestemd is? Dan kunt u hiervoor terecht bij The Square Mile. Wij zijn een taleninstituut gericht op bedrijven in verschillende branches. We bieden cursussen in veel verschillende talen en maken deze op maat voor uw vakgebied en functie. U kunt bijvoorbeeld denken aan een cursus technisch Engels voor klantenservice medewerkers, of een cursus technisch Duits voor managers. Bij The Square Mile is veel mogelijk en wordt rekening gehouden met uw wensen en leerdoelen.

Taleninstituut The Square Mile

The Square Mile verzorgt al geruime tijd taaltrainingen voor veel verschillende bedrijven door heel Nederland. In de loop van de jaren hebben we dan ook veel ervaring opgedaan en onze trainingsmethoden steeds verbeterd. Dit heeft ervoor gezorgd dat we vandaag de dag een kring hebben opgebouwd met veel tevreden klanten en cursisten. We werken met professionele trainers die u het juiste lesmateriaal aanbieden. Zij hebben vaak zelf ook ervaring in uw branche, waardoor ze weten welke taalkennis voor u nuttig is. Daarbij kunt u rekenen op de nodige persoonlijke begeleiding, zodat u uiteindelijk het gewenste resultaat bereikt.

Groepstraining of individueel

Een taaltraining kan bij The Square Mile op verschillende manieren gevolgd worden. We geven cursussen in groepen, individuele trainingen en online trainingen. Daarbij is er de mogelijkheid om uw cursus te volgen op een trainingslocatie van The Square Mile, of te kiezen voor een in-company taaltraining. In alle gevallen zorgen we ervoor dat u een vaste trainer krijgt. Zo heeft u een vast aanspreekpunt en is er zicht op uw leerproces. Ook bij een online training kunt u rekenen op voldoende begeleiding en face-to-face contact met uw trainer. Heeft u specifieke wensen voor een taaltraining op maat? Neem dan contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

https://www.thesquaremile.nl