2Binsite Artikel Website
Image default
Huishoudelijk

Welke koelkast past in mijn keuken?

Tegenwoordig hebben de meeste mensen wel een koelkast in hun keuken staan. Een koelkast aanschaffen in huis is voor de meeste mensen erg noodzakelijk, omdat boodschappen vaak gekoeld bewaard moeten worden. Ook al zijn er duurdere producten dan een gloednieuwe koelkast, veel mensen kiezen er echter toch voor om een tweedehands koelkast aan te schaffen. Vaak verkeerd deze gewoon nog in een erg goede staat, en gaat gemakkelijk jaren mee. Zo zijn er veel meer huishoudelijke apparaten, of te wel witgoed, die vaak tweedehands gekocht wordt. De prijs is lager en de kwaliteit is bijna even goed als een gloednieuw product, waarom zou u iets nieuws kopen terwijl u hetzelfde kan krijgen voor een lagere prijs?

 

Waar moet ik op letten bij het kopen van tweedehands witgoed?

Wanneer u uiteindelijk besluit om niet een gloednieuwe wasmachine of koelkast in huis te halen, maar kiest voor een witgoed 2e hands, is het erg belangrijk dat u deze koopt bij een betrouwbare winkel of website. Bij zo’n betrouwbare website wordt bij tweedehands witgoed altijd eerst goed gekeken of het product zich nog in een goede staat verkeerd en kan dienen voor de verkoop. Als het product het niet goed meer doet, of veel krassen en beschadigingen bevat, kan het natuurlijk niet opnieuw worden verkocht. Verder is het belangrijk dat de website of het merk garantie biedt op het gekochte product, zodat u deze altijd terug kunt brengen en uw geld kunt terugvragen als deze toch beschadigd blijkt te zijn of niet goed meer werkt. Een populaire website waar veel variatie in witgoed 2e hands te koop is, is WGS Witgoed. Hier krijgt u zes maanden garantie op uw aangeschafte product. Verder zijn alle producten voor de verkoop volledig nagekeken en getest op alle verschillende onderdelen.

 

Wat is er allemaal te vinden op de website?

Op de eerder genoemde website is divers huisapparatuur te vinden die voor een goede kwaliteit en betaalbare prijs tweedehands worden verkocht. Het assortiment op de website is erg breed, wasmachines, wasdrogers, vaatwassers en koelkasten. Op de website staan verschillende soorten koelkasten, wasmachines, etc. Een gloednieuwe wasmachine is te koop voor 100 tot 300 euro. Op de tweedehands website liggen de prijzen van de wasmachines rond de 200 euro. De wasmachines zijn meestal maar een jaar in gebruik geweest, als het niet minder was. Zonde dus om weg te doen, en ideaal voor de verkoop.

 

Combi deals

Buiten de normale bestelling om van alleen een droger of alleen een wasmachine, zijn er ook combi deals. Hier kunt u apparatuur combineren en ook nog samen voor een goede prijs aanschaffen in huis. De meeste opties van de deze combi deals bestaan uit een bepaalde wasmachine met een bepaalde droger. Deze worden dan ook vaak tegelijk aangeschaft.

 

Pluspunten van de website

De producten op de website worden erg snel geleverd. Wanneer een klant een product voor drie uur besteld, is deze de dag erna al in huis. De bezorgers zullen het product in zijn geheel installeren in uw huis, en deze zelfs de trap voor u op dragen als u deze op de eerste verdieping wilt hebben staan. Verder worden de producten gratis bezorgd en dit apparaat kunt u binnen zes maanden terug sturen als deze toch niet helemaal naar wens is.

https://wgswitgoed.nl/