2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijk

Een franchise administratiekantoor via een betrouwbare coöperatie

Het houden van een franchise administratiekantoor biedt je veel vrijheid maar tegelijkertijd ook structuur. Zeker wanneer je ervoor kiest om met Kubus in zee te gaan. Lid worden van deze solide coöperatie die in het hele land franchisenemers en specialisten heeft zitten, kost relatief weinig als je ziet wat je er allemaal voor terug krijgt.

 

Altijd op de hoogte

Kubus hecht veel waarde aan de kundigheid van haar franchisenemers. Daarom worden er het hele jaar door trainingen georganiseerd en moeten geïnteresseerden er wel wat voor doen om de merknaam Kubus te mogen voeren. Er bestaat een selectieprocedure dus lid worden is niet vanzelfsprekend. Alleen zo kan de kwaliteit worden gewaarborgd. Het keurmerk heeft dan ook een hoog aanzien en is een sieraad voor je kantoor.

 

Persoonlijke ontwikkeling en goede begeleiding

Gaat het dan eindelijk gebeuren; ga je deel uitmaken van de Kubus-coöperatie, dan krijg je allereerst een intensieve training in een regionaal opleidingscentrum. Nieuwe vestigingen worden vervolgens bijgestaan in hun opbouw en persoonlijke ontwikkeling is daarbij de leidraad. Dankzij het programma van permanente educatie is er altijd wel een training die je kunt volgen om nóg meer te groeien in je kennis. Het feit dat Kubus over een breed netwerk van aangesloten adviseurs beschikt, draagt bij aan de betaalbaarheid van het lidmaatschap en de hoog aangeschreven coaching en begeleiding.

https://www.kubusfranchise.nl/kubus-cooperatie/lidmaatschap-administratiekantoor/