2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijk

Amsterdam Zuid hotel

Het prachtige Amsterdam Zuid bestaat uit geschiedenis en hedendaagse cultuur. U vindt hier musea zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum. Wat u in Amsterdam Zuid nog meer kunt bezoeken is het bekende Vondelpark. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Daarnaast zijn er genoeg leuke winkelstraten en restaurants. Kortom, aan het bruisende Amsterdam Zuid wilt u zeker een bezoek brengen.

Bent u op zoek naar een hotel in Amsterdam Zuid? Dan bent u in Van der Valk Amsterdam-Amstel altijd welkom en kunt u genieten van een ontspannen sfeer. Het hotel ligt op een centrale plek dichtbij de A2 en is daarom goed te bereiken met de auto. Het hotel is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo ligt het metrostation de Overamstel, op 3 minuten loopafstand van het hotel. Van der Valk Amsterdam-Amstel is voorzien van verschillende faciliteiten. Mocht u blijven overnachten, dan profiteert u van verschillende voordelen:

· Gratis internet

· Gratis toegang tot de wellness- en sportfaciliteiten

· Fietsverhuur

· Parkeermogelijkheden op eigen terrein

· Laadpalen voor elektrische auto’s

· Openbaar vervoer op 3 minuten loopafstand

Mocht u willen vergaderen in Amsterdam – Zuid dan bent u hier aan het goede adres. Het Amsterdam Van der Valk hotel beschikt namelijk over 11 prachtige congres- en vergaderzalen. In de zalen zijn er verschillende faciliteiten aanwezig zoals handheld microfoon, flip over en een laser pointer. Op aanvraag zijn deze faciliteiten beschikbaar om uw vergadering compleet te maken.

Wilt u even ontspannen na een lange werkdag of vergadering? Dan kunt u gebruik maken van prachtige break-out ruimte. Om uw creativiteit op te wekken, kunt u hier een heerlijk ontspannen. U kunt ook in de lounge genieten van koffie, thee of een verfrissend drankje.

Bent u opzoek naar een ideale vergaderlocatie op een centraal gelegen plek? Kom dan eens langs bij Van der Valk Amsterdam-Amstel. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 020 80 01 100 of mailen naar amsterdam@ valk. com.

https://www.vandervalkamsterdam.com