2Binsite Artikel Website
Image default
Woningen

Een goede makelaar uit Veenendaal die naar je luistert

Samen met mijn man was ik op zoek naar een makelaar uit Veenendaal die wel naar ons luistert. In het begin hadden we een makelaar gevraagd in het dorp naast ons, omdat we daar ook zouden verhuizen. Maar hij was erg onbeleefd tegen ons en luisterde totaal niet naar ons en bleef maar het verkooppraatje houden. het was onpersoonlijk en dat wilde wij niet meer. Dus gingen wij bij een andere makelaar verder. 

Binnen no-time je huis verkocht bij de makelaar uit Veenendaal

We wisten niet wat we moesten verwachten van de makelaar uit Veenendaal. Samen hadden we verschillende verhalen gehoord van mensen. De ene vond ze absoluut geweldig en de ander had een minder goede ervaring. Maar dat moesten we maar zelf gaan ontdekken. We gingen daar heen en werden meteen vriendelijk begroet. Het kwam heel persoonlijk over en we wisten meteen dat we in goede handen waren. Daarna gingen we naar een spreekkamer en konden we alles bespreken met elkaar en wat zijn plan van aanpak was. Dit vonden wij zelf een goed idee van hem en besloten met hem mee te gaan in zijn plan van aanpak. Daarna was het afwachten voor ons wat er allemaal ging gebeuren.

Een fijne makelaar

We hadden een afspraak gemaakt met de makelaar zijn fotograaf om het huis te komen fotograferen. Dit was redelijk snel en het ging allemaal heel soepel. Binnen een paar weken stond ons huis al op Funda en was het wachten op kopers. Geen maand later en we hadden al drie bezichters gehad voor het huis. En een daarvan was uiteindelijk de echte koper en heeft ons huis verkocht voor een hoger bedrag dan dat we hadden gevraagd. Dit is allemaal zo snel en rap gegaan dat we het niet besefte totdat we de overdracht hadden. Echt een goede en fijne makelaar. 

Contact

Meer weten over de makelaar en wat hij voor jou en jouw huis kan betekenen? Bekijk dan eens de website via www.zonnenbergmakelaardij.nl voor meer informatie over hun diensten en wat zij nog meer aanbieden.