2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Bitcoin Cash

Iedereen heeft ondertussen wel gehoord van Bitcoin, maar ken je ook Bitcoin Cash? Bitcoin Cash oftewel BHC is afgesplitst van Bitcoin. Dit maakt het een van de jongeren cryptovaluta die wij kennen. Dit wilt niet zeggen dat men geen rekening hoeft te houden met de munt. Integendeel, van Bitcoin Cash wordt verwacht dat het de komende tijd enorm gaat stijgen qua populariteit en grootte. Net als bij veel andere munten onderging Bitcoin Cash in 2017 een stijging. Maar er is nog een andere vergelijking met andere valuta, namelijk dat de koersen van Bitcoin Cash constant fluctueren. Experts zijn ervan overtuigd dat bitcoin cash een vaste plek gaat krijgen in het financiële systeem voor de toekomst.  

 

 

Kopen en verkopen

Via het Nederlandse bedrijf Bitvavo is het aankopen van verschillende cryptovaluta, waaronder Bitcoin en Bitcoin Cash, erg makkelijk. Bitvavo heeft een ding wat andere brokers niet hebben en dat is een geïntegreerde wallet die al verwerkt is op het platform. Wat betekent dit voor gebruikers? Geen lastig werk met verschillende codes en wallets. Het doel van de geïntegreerde portemonnee is dat iedereen eenvoudig een storting kan maken en aan de slag kan met het handelen in crypto.

 

Handelen met hefboom

Wanneer je als gebruiker wilt profiteren van de koersen, of deze aan het stijgen of aan het dalen zijn, is het voor jou handig om je aan te melden voor een broker die het mogelijk maakt om te handelen in crypto. Je hebt waarschijnlijk wel een van Plus500 gehoord, een betrouwbare cfd broker die alle soorten cryptovaluta aanbied die je maar kunt bedenken. Binnen deze broker wordt gebruik gemaakt van het cfd, dit is een soort hefboom. Wat houdt dit precies in? Dit wilt in principe zeggen dat wanneer er zich een stijging plaats vind in de koers van bijvoorbeeld Bitcoin Cash, deze met een bepaalde factor worden verrekend. Dit geldt ook voor een daling. Dit kinkt allemaal best lastig en dat is het ook. Daarom bied Plus500 geheel gratis het gebruik van een demo-rekening waarbij je zelf kunt oefenen en experimenteren zodat je een idee krijgt van hoe het werkt.

https://www.bitcoincashkoers.com/