2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Zelf bepalen wanneer uw elektrische boiler opwarmt met de Lemet EcoWay

Bepaal nu zelf wanneer uw elektrische boiler opwarmt en bespaar!

 

De overheid wil dat we in 2050 met z’n allen van het gas af zijn, dus, gewoon bij het begin beginnen dan maar… Als u toch bijvoorbeeld een nieuwe boiler aan moet schaffen, denk dan eens aan een elektrische boiler, en dat is helemaal niet ingewikkeld.

Vandaag de dag moet alles groen, als u tenminste een beetje met uw tijd mee wilt doen.

Bij de fabriek van Lemet weten ze dat als geen ander en spelen hier dus handig op in.

Dit is niet alleen voor hen handig, maar ook voor zeer veel huishoudens. Want wie wil er nu niet een lagere energie rekening? Dat het millieu er ook nog eens bij gebaat is, is gewoon een dikke vette pre. Zo hoort het ook. Energie besparen is immers goed voor het klimaat en uw portomonnee.

 

De Lemet EcoWay elektrische boilers hebben een digitale display plus een ECO functie.

Continue meet de computergestuurde boiler de beste tijd om het water wel of niet te verwarmen. Super handig natuurlijk wanneer u dag/nacht tarief heeft. U kunt op deze manier in de nacht opwarmen en in overdag het warme water gebruiken. Zo kunt u een behoorlijke energiebesparing behalen.

Dit kunt u ook zelf regelen. U kunt de elektrische boiler in 3 tijdsblokken programmeren waarin u zelf aan kunt geven of de boiler wel of niet moet verwarmen.

De Lemet EcoWay heeft bovendien een dikke isolatiewand die ervoor zorgt dat het water lang warm blijft.

De binnenketel heeft een coating van geemailleerd glas welke versterkt is met titanium.

 

 

Een ander handig extraatje is dat er op de Lemet EcoWay een anti-legionella functie zit, deze functie zorgt ervoor dat het water automatisch gereinigd en gedesinfecteerd wordt door het water een beperkte tijd op een hoge temperatuur te verwarmen. Daarna zakt de temperatuur weer naar een efficienter niveau.

Voor meer informatie en andere modellen van het merk Lemet of andere merken elektrische boilers kunt u een kijkje nemen op de website van elektrischeboiler.eu

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/lemet-boilers/

Gerelateerde artikelen

Accordeon vliegenramen: wat zijn de voordelen?

Warmtepompboiler

Beveiliging in je huis

Een nieuw huis kopen

Woning kopen in Enschede in 2021?

De sfeervolle aspecten van landelijke wandlampen