2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Nieuw! Gereedschap antislip voor trappen tape

Antislip voor trappen heb je in veel verschillende kwaliteiten en uitvoeringen, je hebt antislip die je moet infrezen, dus een groefje maken in de traptrede, maar er is ook een antislip in de uitvoering van een tape. Ben je van plan om je trap te renoveren, verdiep je dan ook in de gladheid van de traptreden, hoe je deze kunt aanbrengen en welke uitvoering je kiest, smalle strip, of juist een brede tegen het slijten.

Het assortiment van antisliprubbertape is recentelijk uitgebreid met 2 nieuwe gereedschappen, waarmee je de antislip producten kan bewerken naar jou gewenste smaak.

-Strokensnijder voor het smaller maken van de strip

De antislip trap tape is standaard 28mm breedt. Hier is bewust voor gekozen, bij deze breedte is de trapstrip mooi recht aan te brengen en is de verschuifbaarheid minimaal en geeft de strip de beste weerstand tegen de slijtage van de traptrede.

Echter als je dit niet mooi vindt en je wil de strip smaller toepassen dan kun je met deze strokensnijder een strook eraf snijden, of exact middendoor snijden waardoor je bijvoorbeeld 2 stroken antislip rubber plakstrip kunt toepassen.

-Ronde kanten stans voor aan de uiteinden van de trap tape

Wil je de trap tape iets terug houden vanaf de kanten, dan is het maken van een mooie ronde kant aan de antislip strip met dit stukje gereedschap goed te doen. Het knippen van de strip gaat wel echter een gelijkmatige ronde kant knippen is niet makkelijk. Met dit slagijzertje maak je alle kanten exact gelijk.

 

https://www.antisliprubbertape.com/