2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Verhuur uw kamer veilig en snel!

Kamers verhuren is perfect als investering: u kunt meer verdienen aan de woning als u deze opdeelt in kamers. Ook kan het verhuren van een kamer in uw woning gezelschap bieden. Het is belangrijk bij verhuur van woningen, en dus ook kamers, dat u een betrouwbare huurder vindt en dat u een degelijk contract opstelt. Kamers gezocht van €400 tot €1600 per maand.

De voordelen van verhuren via www.kamerverhurenwoning.nl:

  • Degelijk huurcontract
  • U kiest zelf de huurder(s)
  • Voorinspectie van de kamer
  • Eindinspectie van de kamer
  • Betrouwbare huurder

Bij het verhuren van kamers komen verschillende regels kijken. Ook veranderen er een aantal zaken op fiscaal gebied. U kunt bijvoorbeeld kamerverhuurvrijstelling krijgen als u een kamer verhuurt in uw eigen woning. De medewerkers van Kamerverhurenwoning.nl voorzien u graag van advies hierover.

Wij hebben op veel locaties in Nederland aangesloten kantoren, altijd is er dus een bij u in de buurt! Doordat u geholpen wordt door een makelaar die de lokale markt goed kent, weet deze precies hoe uw kamers aangeboden moeten worden.

Geïnteresseerd in het verhuren van uw kamers via Kamerverhurenwoning.nl? Kijk op onze website www.kamerverhurenwoning.nl of bel 088-7009919

http://www.kamerverhurenwoning.nl