2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Van huisnummers tot uithangborden en van naamplaatjes tot verlichte naamborden

Uithangbordjes bestellen kun je ieder gewenst moment online doen. Onze site is zo opgesteld dat je in een paar stappen een bestelling kunt plaatsen. Als je op zoek bent naar een uithangbord kunnen we je verrassen met een veelzijdige collectie. Van ambachtelijke borden tot uithangborden van RVS.

Ambachtelijk naambord

Alle ambachtelijke borden hebben we namen meegegeven als Elle, Donald en Frenk. De namen corresponderen met de namen op de borden zelf, om verwarring uit te sluiten! De borden zijn voorzien van een roestbestendige poedercoating die zijn dienst zeker zal bewijzen. Zodra jouw bestelling binnen is, zorgen we ervoor dat het uithangbord een prachtige belettering van vinyl krijgt in zilver, ivoor of wit. De borden zelf kunnen we leveren in zwart, groen of blauw. Qua vorm heb je de keuze uit ovaal, rechthoekig en recht met ronde hoeken. 

Engels cottage model

Cottage naamborden zijn al jarenlang bijzonder populair. Ze hebben een warme, tijdloze uitstraling en passen bij diverse stijlen woningen. Het woord cottage betekent letterlijk ‘huisje’ en is liefkozend en positief bedoeld! Leuk om te weten is dat cottage borden op ons verzoek in Engeland gemaakt worden. Op ambachtelijke wijze waarbij alleen topkwaliteit goed genoeg is. De borden zijn gemaakt van staal en ze worden allemaal met de hand beschilderd. Er is volop variatie mogelijk wat betreft kleurencombinaties en afbeeldingen.

We hopen dat jij snel jouw droombord vindt! En vergeet dan niet een bijpassend huisnummer uit te zoeken. Voor vragen over specifieke producten verwijzen we je naar onze klantenservice. Het nummer is 0251-241364. Je kunt op doordeweekse dagen bellen tussen 10.00 en 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een mail sturen kan natuurlijk ook.

https://www.naambordenwebwinkel.nl/