2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Gezichtsbehandeling in Zoetermeer

Gezichtsbehandeling in Zoetermeer

Ik heb een gezichtsbehandeling in Zoetermeer ondergaan bij schoonheidssalon Jossy van der Zwan. Mijn gezicht is weer heerlijk fris en gereinigd. Normaal gesproken ga ik 1 keer per maand naar Jossy van der Zwan. Daar laat ik mijn gezicht grondig reinigen en soms ook intensief masseren.

Personal beauty

Ik vind mijn personal beauty erg belangrijk. Daarom besteed ik ook veel aandacht aan mijn huid. Én ga ik vaak langs bij huidinstituut Jossy van der Zwan in Zoetermeer. Zij zijn al ruim veertig jaar een begrip in Zoetermeer en omstreken. Hun schoonheidsspecialisten hebben ruime ervaring en maken gebruik van de meest doeltreffende nieuwe technieken.

Schoonheidssalon in Zoetermeer

Iedere huid is anders. Daarom wordt elke behandeling compleet afgesteld op de behoeftes van de huid. Naast algemene gezichtsbehandelingen heeft schoonheidssalon Jossy van der Zwan uit Zoetermeer ook specifiekere gezichtsbehandelingen. Denk hierbij aan acné behandelingen, Beauty Defect Repair behandeling en thermage behandeling.

Behandelingen voor het gezicht

Schoonheidssalon Jossy van der Zwan biedt vele behandelingen voor het gezicht aan:

 • Het grondig reinigen van de huid:
  Een reinigende crème wordt toegepast om mijn huid te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden. Een kruidenstoombehandeling versterkt de reiniging, terwijl ook mijn gelaatstrekken ontspannen.
 • Modelleren van de wenkbrauwen
 • Massage:
  Mijn gezichtsspieren en huid worden gemodelleerd. Decolleté, schouders en nek worden intensief gemasseerd. Deze massage bevordert de afvoer van achtergebleven afvalstoffen en de doorbloeding van mijn huid.
 • Masker:
  Om mijn schone en openstaande poriën weer te laten sluiten, wordt een aan mijn huid aangepast masker aangebracht op mijn gezicht.
 • Ter afronding brengt de schoonheidsspecialiste een aangepaste dag of nacht crème aan

Ook kun je bij Jossy van der Zwan terecht voor permante make-up in Zoetermeer.

Ontharen

Daarnaast kun je bij Jossy van der Zwan ook verschillende ontharen behandelingen ondergaan. Voorbeelden zijn: harsen, brazilian wax en Depilar System.

Jossy van der Zwan Adres: Blauwroodlaan 38, 2718 SJ Zoetermeer Telefoon: 079-3620055 Provincie: Zuid-Holland

https://www.jossyvanderzwan.nl/