2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Houten Vloer in regio den Bosch kopen?

Onlangs een huis gekocht in de regio den Bosch en op zoek naar een houten vloer? AvanceFloors heeft een uitgebreid assortiment houten vloeren. In de omgeving Den Bosch hebben wij verkooppunten waar je je kunt laten inspireren voor een houten vloer. Natuurlijk wil je in je nieuwe woning of appartement in de regio den Bosch een prachtige houten vloer. Een houten vloer is de basis voor je interieur. Kies je voor een houten vloer van AvanceFloors dan kies je voor een houten vloer voor het leven. De houten vloeren van AvanceFloors zijn gebruiksvriendelijk en hebben weinig onderhoud nodig. De speciale beschermlaag waar elke plank mee wordt afgewerkt maakt de houten vloer water- en vuilafstotend. Koffie of rode wijn gemorst? Geen paniek! Dat is, zelfs de volgende dag nog, prima en eenvoudig schoon te maken met een vochtig doekje. Stofzuigen en af ten toe dweilen met een parketreiniger zorgt ervoor dat je houten vloer blijft stralen. Kies je voor een houten vloer van AvanceFloors, dan kies je ook voor gemak. Bescheiden onderhoud en toch een houten vloer voor een leven lang plezier, ook in de regio Den Bosch. 

 

Houten vloeren in regio Den Bosch met vloerverwarming

Heb je een woning gekocht (in de regio) den Bosch met vloerverwarming, en wil je graag een houten vloer? De houten vloeren van AvanceFloors kunnen prima gecombineerd worden met vloerverwarming. Vroeger bestonden houten vloeren uit 1 massief eiken deel. Dat was niet te combineren met vloerverwarming. Tegenwoordig bestaat 95% van de houten vloeren uit een eiken toplaag van circa 3 tot 6 mm, met daaronder een berken multiplex onderlaag. Deze delen worden met elkaar verlijmd. Zodoende ontstaat een stabiel geheel, wat prima te combineren is met vloerverwarming. Woonachtig in de regio Den Bosch en op zoek naar een houten vloer die op vloerverwarming kan? Kies dan voor een houten vloer van AvanceFloors.

 

Houten vloer in je appartement in regio den Bosch?

Een appartement in de regio den Bosch gekocht en wil je een houten vloer? Ook dat is met de houten vloeren van AvanceFloors geen probleem. Ook zonder geluidsoverlast! Onderburen die last hebben van het geluid van je houten vloer? Voetstappen en vallende voorwerpen die voor overlast zorgen? Allemaal verleden tijd. De houten vloeren van AvanceFloors zijn prima te combineren met uitstekende isolerende ondervloeren. Met deze combinatie voldoe je helemaal aan de criteria die woningcooperaties of gemeente stellen. We adviseren dan wel om de houten vloer zwevend leggen om geluiden onder 11dB te houden. Een prachtig appartement gehuurd of gekocht in regio den Bosch? Ook dat is, zonder geluidsoverlast, prima te combineren met een houten vloer!

https://avancefloors.nl/houten-vloer/houten-vloer-den-bosch