2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Denkt u wel eens na over dak onderhoud?

Het dak van uw woning of bedrijf is een zeer belangrijk onderdeel. Regen, wind maar ook zon en sneeuw hebben een flinke impact op het dak. Inkrimpen, uitzetten; het dak krijgt het flink te verduren. Oudere daken of slecht onderhouden (platte) daken hebben dan al snel last van fijne scheurtjes. Deze hoeven aanvankelijk niet eens zichtbaar te zijn voor het blote oog maar worden in de loop der tijd groter. Het gevolg: lekkage aan het dak.

Vernieuwen of renoveren?
Bij dak lekkage is het van belang het dak goed te inspecteren. Wellicht betreft het een enkele zwakke plek of blokkade van de goot. Een dergelijk euvel is snel opgelost. Zijn er meerdere zwakke plekken? Dan is het mogelijk om het gehele dak te renoveren of vernieuwen. Goede dakisolatie is ook aan te raden. Een goed geïsoleerd dak scheelt namelijk aanzienlijk in de kosten. Het vergt wellicht een iets grotere eenmalige investering maar dit wordt al snel terugverdient. Wel is het van belang dat de dakbedekking en isolatie correct worden aangebracht.

Kwaliteit en zekerheid
Dakdekkersbedrijf Kewodak is al ruim 30 jaar dak specialist. Met een hecht team van dakdekkers en specialisten wordt er landelijk gewerkt. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Net als zekerheid. Daarom krijgt u garantie op alle dak werkzaamheden. Kewodak is aangesloten bij Vebidak en Dakmerk en beschikt over het KOMO- en VCA certificaat.
Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een erkende dak specialist in Amsterdam of een dakdekker in Voorhout, Kewodak staat voor u klaar.

http://www.kewodak.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom zou je voor nieuwe gevelbekleding kiezen?

Deurmatdirect

Schilderij ophangsysteem

Waarom je een jacuzzi wilt hebben

Goedkoop Laminaat