2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Verrijk uw taalkennis

Heeft u een internationale functie waarbij u geacht wordt om meerdere talen te spreken? Dan kan het prettig zijn om uw taalkennis te verrijken door middel van een zakelijke taalcursus. Omdat het dagelijks leven al druk genoeg is, wilt u graag een taalcursus volgen waarbij u zo efficiënt mogelijk kunt leren. U wilt geen tijd verdoen aan het opdoen van kennis waar u in de praktijk niets aan heeft. Bij The Square Mile begrijpen we dit en daarom maken we uw taaltraining speciaal voor u op maat. U kunt bij ons als bedrijf of organisatie terecht voor trainingen in verschillende talen. Waar in Nederland uw bedrijf ook zit, onze trainers komen graag naar u toe.

Kies uw cursus

Taalcursussen bij The Square Mile zijn te volgen op elk gewenst niveau. Of u nu beginner of gevorderde bent, onze trainers stellen de perfecte taalcursus Frans voor u samen. Voordat u van start gaat met uw training gaan onze trainers met u in gesprek, zodat zij aan de hand van uw wensen en leerdoelen een geschikte taalcursus voor u kunnen samenstellen. Trainers bij The Square Mile zijn professionals met ruime ervaring in de zakenwereld. Zij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden in uw leerproces. Aandacht voor het individu staat bij ons taleninstituut hoog in het vaandel.

Ontdek de voordelen

Naast bovenstaande voordelen biedt The Square Mile nog veel meer mogelijkheden op het gebied van zakelijke taaltrainingen. Op onze website kunt u alles vinden over de verschillende cursussen. Ook kunt u hier voorbeeldtrainingen bekijken, zodat u een idee krijgt van bijvoorbeeld een taalcursus Spaans of Italiaans. Bent u nieuwsgierig naar ervaringen van cursisten die u voor zijn gegaan? Lees dan eens de recensies. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze trainingen. Wij denken graag met u mee over de beste opties voor u.

http://www.thesquaremile.nl/

Gerelateerde artikelen

45 km auto kopen of leasen bij Ligier

Belangrijke zaken bij huren

Inbraakbeveiliging van je appartement verbeteren

Theorie RV1 via een unieke lesmethode van één dag

Denk toch aan het milieu!

Het succesvolle leven zonder liefde