2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Combineer met Jungle Wandmatten Kunststof, Tropische sfeer

Een Junglewand is representatief

Met de Jungle Wandmatten van Kunsthaageu kunt u heel mooi combineren om een fraaie representatieve junglewand te maken in uw bedrijf.

Door de volle dekking en de vrolijke kleuren vanwege de toevoeging van diverse tropische planten is er in een mum van tijd echt een hele fraaie tropische sfeer gemaakt.

De matten hebben een afmeting van 50x50cm of 1m2 en zijn snel te monteren aan een haak of spijker met een bundelband of ty rap. Omdat ze een volle dekking hebben heeft u geen achtergrondscherm nodig en dat is ideaal. Bovendien gaat het lang mee en is daardoor duurzaam te noemen en zijn weer eenvoudig te verplaatsen mocht dit nodig zijn.

Veel bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben een fraaie muur gemaakt in de showroom, in de winkel of in de etalage. Hier heeft u geen dure tuinman of hovenier voor nodig en bespaart dus weer in de kosten.

Tropische sfeer en Duurzaam

De Jungle matten geven dus een tropische sfeer en is een duurzame, betaalbare oplossing om zo een botanische muur te maken voor het terras of als scheidingswand op kantoor. Het zorgt mede voor sfeerverhoging, hiermee heeft u echt een eyecatcher en zal voor zeer positieve reacties zorgen.

De Kunststof ECOfall of Jungle Verde matten zijn perfect voor gebruik in de showroom, als bedrijfsdecoratie, horeca, winkel, expositie of gewoon bij u thuis in het interieur.

Deze mat kan goed gecombineerd worden met de Junglemat Greenfall. Junglemat Ecofall, Junglemat Verde of Purpleforest.

Waarom Junglemat?

  • Fraai om te combineren
  • Eenvoudig te bevestigen
  • Zijn leverbaar in 50x50cm of 1m2
  • Duurzaam
  • Trendy
  • Als scheidingswand/devider te gebruiken
  • Mooie combinatie met de mat Greenfall, Ecofall, Verde of Purpleforest
  • Ideaal in uw etalage, showroom, winkel of loungehoek

U heeft waarschijnlijk vast wel eens een groene wand gezien op luchthavens, winkelcentra en horecagelegenheden, dit wordt onder andere gemaakt met wandmatten.

Wilt u nu uw eigen junglesfeer gaan maken, bekijk de mogelijkheden in onze webshop of neem contact met ons op via www.kunsthaag.eu

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/jungle-wandmat-kunsthaag/