2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Antislip rubber tape de beste veiligheid voor je trap!

GEVALLEN VAN DE GLADDE TRAP? ANTISLIP TRAP STRIP IS EEN GOEDE OPLOSSING!

Ben je wel eens van de trap gevallen of uitgegleden dan weet je dat je jezelf hierdoor behoorlijk kan bezeren. Jaarlijks vinden er veel ongelukken plaats op de trap. Veel ouderen breken iets en herstellen daarna maar langzaam. In Nederland zijn de trappen vrij steil en hebben smalle traptreden. Het belopen van deze trappen is gevaarlijk voor de meeste mensen.

ANTISLIP PLAKSTRIP IS DE OPLOSSING

Als je een trap hebt die glad is en niet veilig, met het belopen, dan is deze antislip trap strip van antisliprubbertape.com een uitkomst. De strip is van een hoogwaardig soepele kunststof gemaakt en heeft een plak tape aan de achterzijde waardoor de strip door iedereen eenvoudig en snel is aan te brengen.

De strip kun je niet vergelijken met de antislip plakband die je koopt bij de bouwmarkt zoals ikea of praxis. Deze zelfklevende plakstrips zijn zeer dun en krullen en slijten heel snel.

Onze strip is van hoogwaardig materiaal gemaakt, is 2mm dik met groefjes voor vochtige voeten en is maar liefst 25mm breedt zodat een optimale grip wordt bereikt.

De strip is leverbaar in 8 moderne kleuren waaronder ook de gebroken witte kleur in RAL 9010.

http://www.antisliprubbertape.com

Gerelateerde artikelen

Je woning inrichten met tegelstructuur laminaat

Warmtepompboiler

Breng meer sfeer in de tuin op deze donkere dagen

Alles voor uw inbraakbeveiliging op Slotenmaker.be

Sectionale poorten: avies & info over een sectionale poort

Een schilderij ophangsysteem voor uw interieur