2Binsite Artikel Website
Image default
Winkelen

Waarom een koeienhuid in huis?

Een koeienhuid in huis? Waarom zou je dat doen? Nou dat zullen wij van Koeienhuis-schapen eens vertellen! Wil jij de sfeer in je woning verhogen, wil jij een stoer en landelijke uitstraling of wil je jouw woning creatief decoreren? Guess what; dan is een koeienhuid vloerkleed niet weg te denken. 

Waar kan je een koeienhuid voor gebruiken?

Buiten dat je een koeienhuid kan gebruiken als vloerkleed kan je het ook gebruiken als een wandkleed. Het wordt niet vaak gedaan en dat heeft er simpelweg mee te maken dat niet iedereen op de hoogte is van de vele verschillende kleuren en patronen. Doordat er veel variatie is; is er zeker te weten voor iedere kamer een passende koeienhuid!

Buiten wanddecoratie kan je het ook voor andere koeienhuid decoraties gebruiken. Denk maar eens aan een koeienhuid bankje of poef, onderzetters of zelfs koeienhuid vlaggentjes.

Die landelijke uitstraling voor heel je woning?

Een koeienhuiden en schapenvachten zijn helemaal in en zijn op dit moment erg trendy. Je kan een koeienhuid of een schapenvacht niet alleen gebruiken voor in de woonkamer, maar een koeienhuid of een schapenvacht kopen doe je ook voor in de slaapkamer, het kantoor of in je tuinkamer!  

Door een goede combinatie van dierhuiden kan je overal de warme sfeer doortrekken; zelfs voor in je tuinkamer. Heb je bijvoorbeeld een mooie relax bank of stoel, dan kan je daar een mooie schapenvacht over leggen en dan geeft dat al gelijk meer uitstraling. Deze vachten zijn er ook in allerlei kleuren, haar types en printjes.

Voor de koudere dagen kan je een lekker warme alpaca plaid in huis halen, zodat je daar lekker onder kan kruipen en kan opwarmen.

Een koeienhuid of een schapenvacht?

Wat kan je nou beter kopen een koeienhuid of een schapenvacht? Ik zou zeggen allebei! Een koeienhuid voor op de vloer passend bij jou vloer en een schapenvacht voor op een tafeltje of over de bank als decoratie. Als je namelijk voor 1 van de 2 gaat dan geeft het zeker sfeer, alleen allebei nog meer!

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/