2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Leer uw baby kennen tijdens een echo in Echopraktijk Liva in Leiden

Leer uw baby kennen tijdens een echo in Echopraktijk Liva in Leiden

Medische en pretecho’s

Een echo is altijd een spannend moment. Tijdens een medische echo worden eventuele afwijkingen immers duidelijk. Tegenwoordig vragen steeds meer ouders echter ook om een pretecho. Een echo waarbij niet actief naar afwijkingen wordt gezocht, maar waar u uw kindje gewoon kan bewonderen. Echopraktijk Liva te Leiden biedt zulke professionele echo´s aan, zodat u rustig en ontspannen naar uw kindje kan kijken.

Pretecho Leiden

Tijdens een pretecho Leiden krijgt u de kans om een glimp van uw kindje op te vangen voor de geboorte. U kan meteen beginnen raden of de baby meer op zijn moeder of op zijn vader lijkt. Hoe duidelijk de beelden zullen zijn, hangt van uw postuur en de ligging van de baby af. Ook de ligging van de placenta en de hoeveelheid vruchtwater hebben hier een grote invloed op.

Van 2D tot 4D-pretecho’s

Bij echopraktijk Liva zijn verschillende soorten pretecho´s mogelijk. Ten eerste kan u voor een normale 2D-echo kiezen, waarbij u de doorsnedes van uw kindje te zien krijgt. Verder bestaat er ook een 3D echo. Deze echo bestaat uit stilstaande beelden. U kan uw baby zo in perspectief en in kleur te zien krijgen. Tenslotte kan u kiezen voor een 4D-pretecho. De 4D techniek laat toe om gelaatsuitdrukkingen van uw baby te zien, misschien zal u het kindje wel zien glimlachen.

Professionele pretecho’s bij Echopraktijk Liva

Een pretecho is een uniek en mooi moment. U krijgt voor het eerste het gezichtje van de baby te zien. De ervaren echoscopisten van Echopraktijk Liva zorgen voor professionele en duidelijke echo’s, waar u zeker tevreden van zal zijn. Na afloop krijgt u de foto’s ook mee naar huis, zodat u steeds opnieuw van dit prachtige moment kan genieten.

https://www.echopraktijkliva.nl/