2Binsite Artikel Website
Image default
Vervoer en transport

Verschillende sloten voor je scooter

Je kunt jouw mooie en glimmende scooter niet zomaar zonder slot naast de weg zetten, dan is je scooter zo verdwenen! Investeer eenmalig in een goed slot voor de scooter en je kunt vol vertrouwen jouw prachtscooter overal parkeren. Voor welk slot moet je kiezen? Dat hangt af van jouw voorkeur en waar je de scooter wilt parkeren. Naast de bekende kettingsloten en kabelsloten zijn er ook andere types sloten die wellicht beter passen bij jouw wensen.

 

Schijrem slot scooter

Dit slot is erg compact en daarmee eenvoudig mee te nemen. Een aantal schijfrem sloten worden geleverd met een “reminder cable” zodat je niet vergeet dat jouw scooter op slot staat. Je bevestigt dit compacte slot op de schijfrem, daarvoor moet de schijfrem wel gaatjes van de juiste diameter hebben. Je kunt eventueel een schijfrem slot voor de scooter kopen met een ingebouwd alarm, daarmee zet je elke dief op een lopen!

 

Stuur slot scooter

Dit type slot bevestig je direct aan het stuur waarmee de scooter niet eenvoudig te kraken valt. In tegenstelling tot de meeste andere sloten moet je bij een stuurslot letten op het merk en type, het zijn geen universele sloten. Vespa heeft bijvoorbeeld voor de meer recente types stuur sloten te koop.

 

Muuranker slot scooter

Dit is een manier om een scooter met een kettingslot of kabelslot vast te leggen aan de muur. Je bevestigt met het muuranker slot de scooter middels een ketting door de ring. Je hebt uiteraard een geschikte muur nodig. Dit soort sloten worden doorgaans bij een eigen woning gebruikt, op plekken waar je de scooter niet binnen kunt stallen.

 

Online kun je snel een overzicht zien van alle soorten sloten voor scooters, van spotgoedkoop tot zeer luxe. Koop wel jouw slot bij een betrouwbare winkel en kies een kwalitatief goed slot. Zoek jij een goed slot voor je scooter kijk dan snel op Scooteronderdelenshop.com