2Binsite Artikel Website
Image default
Muziek

Itunes Kaarten

iTunes kaarten

Ben je gek op muziek en kun er niet genoeg van horen. Dan zit je op deze site goed. Hier kun je tegen voordelige prijzen iTunes kaarten kopen. Met die kaarten kun je muziek aanschaffen via de app store. Ben je niet zo weg van muziek, geen probleem. Met iTunes kaarten kun je naast muziek ook films, apps en nog veel meer kopen. In de grootste digitale mediawinkel ter wereld zit er altijd wel iets tussen wat jij leuk vindt.

 

inwisselen iTunes tegoed

Het tegoed dat op de iTunes kaart staat kun je inwisselen in de appstore, de iTunes store of de iBooks store. Er zijn keuzes te over. Het werkt heel simpel. Achter op de iTunes kaart staat een zestiencijferige code die je kunt invoeren in de verschillende stores. Zodra je deze verzilverd hebt staat het bedrag van jouw iTunes kaart in de store en kun je producten aanschaffen. Het enige lastige wat je dan nog te doen staat, is daadwerkelijk een keuze te maken uit het overweldigende aanbod.

 

Hoe vind ik de store?

Je kunt te iTunes store, de appstore en de iBook store vinden via iPhone, iPad of iPod Touch. Zodra je het tegoed inwisselt en er een product mee koopt, komt dit product in jou store te staan en kun je er altijd bij. Heb je geen iPhone, iPad of iPod Touch? Maak je geen zorgen. Via een MacBook of een PC kun je via iTunes het tegoed ook verzilveren. Het enige wat je moet doen is iTunes installeren en een account aanmaken. Ook hier geld, wanneer je het tegoed hebt ingewisseld en een product hebt uitgezocht, komt het in jouw store te staan en is het altijd toegankelijk.

 

Waar wacht je nog op?

Treed toe tot de grootste digitale winkel die de wereld te bieden heeft en sla je slag. Met een voordelige iTunes kaart in de hand, ligt de wereld aan je voeten. Het zeer uitgebreide assortiment dat de Apple stores te bieden heeft, laat niets te wensen over. Muziek, films, apps, boeken en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het.

https://www.ituneskaart.com/kaartsoort/itunes/