2Binsite Artikel Website
Image default
Mode en Kleding

haar sieraden

Je draagt sieraden om je hals, om je pols, in je oren, eigenlijk overal. Heb jij ook haar sieraden in jouw collectie? Veel vrouwen staan er niet bij stil hoeveel soorten haar sieraden er zijn. De keuze is enorm en haar sieraden hebben vaak ook nog eens een praktische functie! Van een elastische haarband tot haarbanden, haarkammen, haarpinnen en zelfs haar kettingen, met haar sieraden kun je werkelijk alle kanten uit!

 

Maak jouw look compleet met haar sieraden

Kijk naar afbeeldingen van beroemde vrouwen uit de historie en je zult vaak afbeeldingen tegenkomen met haar sieraden. Bijvoorbeeld Cleopatra, en ook prinsessen, koninginnen en adellijke figuren. Haar sieraden zijn niet nieuw, maar wel weer helemaal in de mode! De klassieke elastiek zal altijd een belangrijke plaats innemen in het arsenaal van de modebewuste vrouw, met haar sieraden kom je echt goed voor de dag!

 

Elastische haarband

Je hoeft niet altijd je haar bij elkaar te binden met een eenvoudige elastiek, je kunt ook haarbanden kiezen met een mooie decoratie. Bijvoorbeeld een strik, kralen of een andere stijl. Makkelijk, niet duur en het is toch een leuk accent.

 

Haarkammen

Deze klassieker is weer helemaal terug! Haarkammen met een mooie bewerking staan prachtig wanneer jij een grote bos haar hebt. Je hoeft niet meer in de weer met spuitbussen vol haarlak en gel, haarkammen houden jouw haar op natuurlijke wijze op zijn plaats. Dit zijn wederom haar sieraden met een praktisch nut.

 

Haar kettingen

Een ketting is niet voorbehouden aan jouw hals, met een ketting in je haar kom je echt heel bijzonder voor de dag. Met deze haar sieraden is het alsof jij deel uitmaakt van de koninklijke familie. En nee, haar kettingen zijn niet zomaar halskettingen in je haar, bekijk zelf de prachtige modellen.

 

Haarpinnen

Door jouw weelderige bos haar om een haarpin te winden raakt jouw haar niet door de war, haarpinnen zijn rijkelijk gedecoreerd wat ze tot prachtige haar sieraden maakt. Let er wel mee op, haarpinnen kunnen hard en scherp zijn, je hebt er ook een behoorlijke bos haar voor nodig.

 

Dit zijn nog maar enkele soorten haar sieraden die je kunt bestellen. Kijk zelf maar in de webshop, daar staan alle haar sieraden netjes ingedeeld in categorieën. Je zult je verbazen over de veelzijdigheid en de lage prijzen!

http://www.ikbensieraden.nl/haar-sieraden-kopen/