2Binsite Artikel Website
Image default
Vervoer en transport

Veilig vervoer met de rolstoeltaxi

Zoekt u een veilig vervoersmiddel voor uzelf of iemand anders die in een rolstoel zit? Dan kunt u een rolstoeltaxi van Noot huren. Noot is een vervoersbedrijf gespecialiseerd in groepsvervoer en rolstoelvervoer. Zij brengen u met zorg en aandacht veilig op uw bestemming. Het bedrijf bezit mooie, nieuwe auto’s en busjes die worden bediend door vriendelijke, speciaal opgeleide chauffeurs. Niet voor niets heeft Noot alleen maar tevreden klanten. Met Noot is de reis voor iedereen een plezier.

Rolstoeltaxi naar waar u maar wilt

Bij Noot kunt u een rolstoeltaxi regelen voor elke bestemming binnen Nederland. Of het nou een korte of een lange rit is, naar een locatie in de buurt of juist aan de andere kant van het land: Noot brengt u erheen. De ritten worden afsgestemd op uw persoonlijke wensen. Van tevoren bespreken wij wat uw wensen zijn: hoe laat wilt u er zijn, hoe laat wilt u opgehaald worden, waar gaat de rit heen etc. Natuurlijk is er ook ruimte voor andere vereisten, als u dat aangeeft. U kunt ten alle tijden bellen. In de taxi is ruimte voor vier rolstoelpassagiers en hun medereizigers. Ook is er ruimte voor bagage. Zo bent u verzekerd van een plezierige rit.

Veiligheid voorop

De rolstoeltaxi is anders dan een reguliere auto of bus. Hij is standaard uitgerust met een hydraulische lift, zodat u gemakkelijk plaats kun nemen. De gespecialiseerde chauffeur weet hoe deze bediend dient te worden. Heeft u een scootmobiel die u graag meeneemt? Dan zal die als bagage meegaan. U zit tijdens de rit ten alle tijden veilig in een rolstoel of in een autostoel.

De chauffeurs van de rolstoeltaxi zijn speciaal opgeleid als rolstoelvervoerders. Dit betekent dat zij hebben kennis van de rolstoel en hoe deze vast moet worden gezet. Ook hebben zij een speciale rijstijl geleerd waarin rustiger en soepeler gereden wordt. Daarbij hebben zij trainingen gehad in communicatie en hebben zij een diploma in Levensreddend Handelen. Natuurlijk zijn zij ook ontzettend vriendelijk.

Voor meer informatie of een directe reservering kunt u Noot bellen, emailen of een offerte aanvragen op de website www.noot.nl.