2Binsite Artikel Website
Image default
Tweewielers

Vespa sprint en Vespa primavera

Je hebt normale brommers en je hebt bijzondere brommers. De Vespa Sprint en Vespa Primavera behoren tot de tweede categorie. Het merk Vespa staat bekend om het prachtige design en de hoge kwaliteit, de Vespa Sprint en Vespa Primavera zijn daar perfecte voorbeelden van. Waarom moet je kiezen voor deze scooters, en welke is de beste keuze voor jou?

 

Geschiedenis van Vespa Sprint en Vespa Primavera

Het merk Vespa komt uit Italië en wordt gemaakt door Piaggio. Na de Tweede Wereldoorlog begon Piaggio met de constructie van scooters uit onderdelen van vliegtuigen. De eerste Piaggio scooter kreeg de naam Vespa omdat het model leek op een wesp. Het karakteristieke geluid van de motor heeft ongetwijfeld ook een rol gespeeld. De Vespa Primavera bestond al langer dan de Vespa Sprint maar de Primavera is een tijdje uit productie geweest. Het model dat nu verkrijgbaar is betreft een moderne versie met nieuwe technologie.

 

Vespa Sprint

Deze scooter is de opvolger van de Vespa S en deze lijn scooters heeft een meer sportief uiterlijk. Het zijn snelle en wendbare scooters die uitstekend geschikt zijn voor het stadsverkeer. De Vespa Sprint is een waardige opvolger van de Vespa S met nieuwe technologie en een strakkere vormgeving.

 

Vespa Primavera

Dit is een klassiek model dat tientallen jaren uit de productie is geweest. Nu is dit type terug met een klassieke uitstraling maar met alle moderne snufjes die je van een merk als Vespa mag verwachten. De klassieke vormgeving van de Primavera is duidelijk te herkennen aan de ronde vormen en de details met chroom.

 

Kiezen tussen de Vespa Sprint en Vespa Primavera

Als je een keuze moet maken tussen de Sprint en de Primavera maak je een keuze tussen twee top kwaliteit scooters. De kwaliteit van de motoren en de elektronische onderdelen zijn gelijkwaardig, het is vooral het uiterlijk dat het verschil maakt. De Sprint heeft een elegant en licht frame waarmee het een zeer wendbare brommer is. De Primavera is bij uitstek geschikt voor relaxed toeren. Beide modellen hebben een zitting die geschikt is voor twee personen. Welke scooter vind jij de mooiste? De Vespa Sprint of de Vespa Primavera?

http://www.scooterkopenonline.nl/