2Binsite Artikel Website
Image default
Tweewielers

Brinckers fietsen vind je op Fietsvergelijkers.nl

Brinckers Bretagne

De heren rijden liever sportief. De Brinckers Bretagne is in dat geval precies de elektrische fiets die hierbij past. Zowel de vormgeving als prestaties ademen sportiviteit uit. Natuurlijk is dat niet de enige reden waarom deze fiets keer op keer tussen de 8 en de 9 scoort wanneer een test door gezaghebbende tijdschriften en organisaties worden gedaan. De Bretagneis uitgerust met allerlei belangrijke elementen die ervoor zorgen dat de fiets meer te bieden heeft dan menig ander model. Daarmee wordt het voor jou als man wel heel aantrekkelijk om ook de overstap naar elektrisch fietsen te gaan maken.

De kracht van de motor

Sportiviteit en snelheid gaan vaak hand in hand. De Brinckers Bretagne is daarom uitgerust met een Shimano Steps motor. Deze krachtige Brinckers fiets met middenmotor zorgt ervoor dat de juiste snelheid onder elke omstandigheid gemakkelijk te halen is. De accu helpt hier ook bij, deze sluit goed op het geheel aan. Daarbij is het ook nog eens zo dat je dit helemaal zelf in de hand hebt. Het gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken display helpen je om altijd de juiste stand te bepalen. Heuvelachtig gebied of stevige wind op kop zijn geen uitdagingen meer voor jou met deze elektrische fiets.

Lang van genieten

Brinckers fietsen zijn mooi ontworpen en daar kan je lang van genieten. Dat komt bijvoorbeeld door de aanwezigheid van de chainglider. Daarmee bescherm je de ketting en jezelf. Het voordeel is daardoor dus dat de fiets veel langer in optimale staat blijft omdat er weinig onderhoud aan nodig is. Zo kan je er dus veel langer van genieten. Dit was misschien nog wel eens een probleem met andere fietsen en e-bikes, maar met de aankoop van de Bretagneis dat definitief voorbij. Dit is ook nog eens ongeacht het soort tochten dat je op de fiets maakt.

Verlichting op orde

Een belangrijk punt waar bij sommige e-bikes nog weleens aan voorbij wordt gegaan, is bij de Brinckers Bretagne wel prima op orde. De verlichting en reflectie zijn zo sterk, dat je altijd en overal goed zichtbaar kan zijn. Voor de verlichting is gekozen voor led. Het achterlicht is daarbij geïntegreerd in de accu, zodat het er ook allemaal nog eens heel mooi uitziet. Zo ben je dus veilig op weg, maar wel op een manier die de schoonheid van je fiets eer aandoet. Daar kan je natuurlijk als liefhebber alleen maar van genieten op de fiets.

 

https://fietsvergelijkers.nl/