2Binsite Artikel Website
Image default
Tuin en buitenleven

Ervaren stratenmaker nodig? Egalisee Bestratingen zijn echte professionals

Zoekt u een goede en ervaren stratenmaker die uw bestrating in Etten-Leur professioneel kan komen leggen? Dan is Egalisee Bestratingen een uitstekende partij voor u! Onze specialisten leggen zowel sierbestrating als reguliere bestrating. Iedereen die bij ons werkt heeft veel kennis in huis en gaat zeer zorgvuldig te werk. Voor echt vakmanschap kunt u dus bij ons terecht!

Welke tegel- of steensoort u ook kiest, wij kunnen u er alles over vertellen. Elke tegel moet op een andere manier geplaatst worden. Een tegel van hardsteen moet bijvoorbeeld stabiel geplaatst worden, daardoor wordt zand vermengd met een ondergrond versteviging. Kiest u voor keramische tegels? Hierbij zorgen we voor een ondergrond die verdicht is. Daarnaast wordt het oppervlak perfect uitgevlakt voordat de tegels geplaatst worden. Bij het leggen van tegels is het belangrijk dat er zeer kundig te werk wordt gegaan, dit voorkomt namelijk dat uw mooi aangelegde tegels binnen korte tijd gaan verzakken.  

Tegel- en steensoorten

Voor bestrating in uw tuin is er keus uit diverse steensoorten, onder andere hardsteen, betonsteen, half verhardingen, schellevis en keramische tuintegels. Elke tegel heeft zijn eigen voordelen en toepassingen. Hardsteen is kleurvast en duurzaam. Betonsteen is gunstig geprijsd en voor veel doeleinden toepasbaar. Half verhardingen worden veel gebruikt voor opritten omdat ze hier zeer geschikt voor zijn. Keramische tegels hebben weinig onderhoud nodig.  

Ook voor tuinaanleg kunt u bij ons terecht

Naast het zorgvuldig aanleggen van tegels kunt u ook bij ons terecht voor tuinaanleg in Breda en wijde omgeving. Of het nou gaat om een opknapbeurt of het aanleggen van een geheel nieuwe tuin, wij zijn u graag van dienst. Van de basis tot het eindresultaat, alle werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Uiteraard is het belangrijkste wat uw wensen zijn. Wij bespreken van te voren dan ook uitvoerig welke wensen u heeft en wat uw smaak is qua beplanting en vormgeving. Wat voor tuin u ook in gedachten heeft, wij zorgen voor een tuinontwerp dat geheel bij u past. Bekijk zeker eens onze eerdere projecten op onze site. U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte opvragen.

https://www.egaliseebestratingen.nl/