2Binsite Artikel Website
Image default
Auto’s en Motoren

Auto theoriecursus volgen? Bekijk het aanbod van Gelijk Geslaagd

Gelijk Geslaagd geeft auto theoriecursussen die maar 1 dag duren. Je maakt zelfs op diezelfde dag het theorie examen bij het CBR. Wil jij de cursus auto theorie in Leiden volgen? Dit kan! Onze theoriecursus wordt onder andere in de prachtige stad Leiden gegeven.

Hoe werkt onze theoriecursus?

Via onze site kan je je inschrijven voor onze dagcursus. Je kan kiezen uit verschillende locaties en data. Ook hebben we altijd meerdere beschikbare data op onze site staan zodat jij een datum kan uitkiezen die jou goed uitkomt. Na je inschrijving sturen wij je een bevestigingsmail met verdere info. Hierin staat onder andere de aanvangstijd van de cursus en het adres.

Tijdens onze cursus, die vroeg van start gaat, leer je in groepsverband alle auto theorie die je moet weten om examen te kunnen doen. We werken altijd in groepen, dit is wel zo gezellig! Daarnaast is leren in een groep bewezen efficiënter. Je leert van elkaar en kan elkaar helpen. De cursusdag is zo ingedeeld dat er tijd genoeg is en je dus geen stress hoeft te hebben. De docent die lesgeeft is zeer ervaren, goed opgeleid en lekker relaxed. Hij zal je trucs en tips geven waardoor je de theorie nog beter onthoud. Alles over verkeersborden, gevaarherkenning, risico’s en verkeersregels wordt je aangeleerd.

Na het leren eten we gezellig een hapje met elkaar. Na de lunch is er nog tijd om de theorie te herhalen en de lastigere dingen nog goed door te nemen. Dan gaan we met de groep naar het CBR. Hier maak je je examen. Groot voordeel, de lesstof zit lekker vers in je hoofd opgeslagen. Daarnaast hebben we geoefend met examenvragen van eerdere examens dus zullen er voor jou geen verassingen zijn! Na je examen krijg je meteen de uitslag van het CBR.   

Theoriecursus op meerdere locaties door het land

Wij geven onze cursus door het hele land, dus waar je ook woont er zal altijd een cursus bij jou in de buurt zijn, waaronder:

  • Theorie cursus Den Haag
  • Theorie cursus Rotterdam
  • Theorie cursus Delft
  • Theorie cursus Den Bosch
  • Theorie cursus Gouda

Check onze site voor alle cursus locaties. Heb je nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/

Gerelateerde artikelen

Skoda lease

Een lease auto met veel laadruimte

Autobedrijf Heerenveen

Is schade verzekerd bij het uitlenen van mijn auto?

Autoglas Concurrent werkt aan complete Engelstalige database

De camera voor gebruik op de weg