2Binsite Artikel Website
Image default
Horeca

Leuk feest feest organiseren? Tover iedere locatie om tot een echt café

 

Of het nou een bedrijfsfeest, een gezellige avond met vrienden of een clubavond is met een café feest tover je elke locatie om tot een echt feestelijk café. Want waarom zou je alle gasten naar een café verplaatsen als je ook naar je gasten toe kunt laten komen.

Iedereen kent het gevoel van verantwoordelijkheid over een feestje. Of het nou gaat om het organiseren van een personeelsfeest, je eigen feestje, of een ledenavond van jouw sportclub. Je wilt dat alles vlekkeloos verloopt en dat de gasten een fantastische avond beleven.

Het een café feest ben je verzekerd van een succesvolle avond voor jou en je gasten. Door het boeken van een mobiel café is je hele avondprogramma in één stap geregeld en heb je er geen omkijken meer naar. Nu kun je zelf ook gaan genieten van een onbezorgde spectaculaire avond, met veel speel plezier.

Een café feest van A tot Z

De croupiers zorgen ervoor dat iedere locatie er uitziet als een echt café. Met decors, slotmachines en café bouwen zij iedere kantine, woonkamer, of iedere andere ruiter om tot een echt café. Vervolgens krijgen alle gasten bij binnenkomst speelbiljetten welke zij kunnen inleveren tegen speelfiches aan de verschillende café. Wanneer gasten niet bekent zijn met de spelregels van de verschillende cafés, leggen de croupiers deze graag even rustig uit. Zo wordt het voor alle gasten een leuke en gezellig avond. Aan het einde van de avond zal de winnaar, de gene met de meeste fiches, een mooie prijs uitgereikt krijgen.

Dus organiseer je binnenkort een feestje? Denk dan zeker aan het huren van een mobiel café en tover je feestje om tot een echt café feestje. Een café mag zeker niet ontbreken bij thema’s als: café Royale, Las Vegas Night, gemaskerd bal, Moulin Rouge of een James Bond thema avond.

https://www.barcompany.nl/