2Binsite Artikel Website
Image default
Sport

Vissen in het buitenland

Met een visgids all inclusive naar het buitenland

De expertise van een professionele visgids is niet gebonden aan alleen Nederland. Deze expertise kan met gemak ook getest worden in de wateren van Frankrijk, Zweden of andere landen. Deze trips zijn zelfs all-inclusive! U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. U heeft veel zeggen in het plannen van iedere dag. Mocht u nu op zoek zijn naar een specifieke vis, dan is dat door te geven aan onze visgids. Vissen in het buitenland is een unieke ervaring en het hebben van een visgids is een flinke bonus. Deze gids weet namelijk de fijne kneepjes van vissen en kan verschillende technieken laten zien om de perfecte vis te vangen.

Tijd om te ontspannen

Vissen in het buitenland is vaak een stressvolle ervaring. Er moet nagedacht worden over niet alleen de reis zelf, maar ook over het vervoer, overnachting, waar u terecht kunt om een hapje te eten en meer. Zo wordt een gezellig uitje wat bedoeld was om lekker te ontspannen ineens iets waar u liever niet eens meer over nadenkt. Deze stress wordt u volledig uit handen genomen wanneer u overweegt om met onze visgids te gaan vissen in het buitenland. Voor een vaste prijs per dag (neem voor prijzen contact op via het contactformulier) kunt u met een professionele visgids vissen in wateren waarin u altijd al eens heeft willen vissen. Denk hierbij aan locaties in Frankrijk, Zweden en andere mooie landen. Het is vooral fijn om te weten dat u zich absoluut nergens zorgen over hoeft te maken, omdat alles al geregeld is. Wanneer u er zo over nadenkt… Zijn de mogelijkheden oneindig! Wanneer gaat u vissen in het buitenland?

 

U hoeft de controle niet helemaal los te laten

Zie een vis trip als boven beschreven niet iets wat compleet buiten uw comfortzone ligt; u heeft namelijk nog steeds het laatste woord. Vissen in het buitenland is voor de meeste mensen een compleet nieuwe ervaring. Veel mensen vinden het ook geruststellend om te weten dat het begin- en eindpunt van de reis nog steeds door hen bepaald kan worden. Vindt u het niet fijn om ergens te verblijven waar u niets van af weet of heeft u al een stekje in bijvoorbeeld Frankrijk waar u kunt verblijven? Twijfel dan ook niet om door te geven dat u het liefste voor uw eigen verblijf zorgt. Het liefste geeft u dit aan in de eerste gesprekken met onze visgids over vissen in het buitenland, zodat er rekening mee kan worden gehouden wanneer er een offerte opgemaakt wordt. U wilt immers niet betalen voor vervoer en verblijf, terwijl u dit zelf al uitgezocht heeft.