2Binsite Artikel Website
Image default
Relatie

Mediums en paragnosten

Mediums en paragnosten, je hebt vast wel eens van deze termen gehoord, maar wat is het of wat zijn het? In dit artikel gaan we het een beetje proberen uit te leggen aan degene die er nog niet van gehoord hebben, of er nog niet zo bekend mee zijn. Na het lezen van dit artikel ben je gegarandeerd weer een beetje wijzer geworden.

 

Mediums en paragnosten, twee namen voor hetzelfde?

Mediums en paragnosten zijn niet helemaal hetzelfde. Een paragnost beschik in veel gevallen namelijk over een paranormale gave, en daaruit is de naam paragnost ontstaan. Iemand die helderziend is, beschikt over een paranormale gave. Naast helderziendheid heb je ook helderruikend, heldervoelend, en helderhorend. De zintuigen voelen, horen, ruiken, en zien, zijn hierbij paranormaal versterkt. Zij kunnen dus dingen waarnemen die andere mensen niet kunnen waarnemen.

Paragnosten helpen mensen met een groot diversiteit aan vragen waarbij gebruik wordt gemaakt van een aantal hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen kunnen tarotkaarten zijn, of een pendel.

Een medium beschikt over dezelfde gaven als een paragnost, en is ook paranormaal. Maar wat zij ook kunnen is contact leggen tussen de mensen hier op aarde, en de mensen die niet meer in leven zijn, dus de overledenen. Zelfs contact leggen met dieren is mogelijk! Een medium is de persoon die dus hier op aarde kan praten met beide en boodschappen kan overbrengen, heen en weer.

Tarotkaarten en pendels

Wellicht heb je de naam wel eens horen vallen van een van beiden. Tarotkaarten werden al, zover wij weten, rond 1400 al gebruikt in ondere andere Europa. Tarotkaarten zijn kaarten met een afbeelding erop die en boodschap met zich meebrengt. De kaarten zijn ieder weer verschillend, en ze worden in een bepaalde volgorde neergelegd of je kunt er een trekken. Je kunt tarotkaarten je vragen laten beantwoorden, maar ook een voorspelling laten doen.

Een pendel is een hanger aan een touw of ketting welke je kunt laten pendelen / slingeren. De manier van bewegen kan je een ja of nee geven. De pendel kan heen en weer slingeren, dus bijvoorbeeld van links naar recht, of rondjes draaien (cirkelen). Dit kan dus ja of nee betekenen.

 

Gratis contact met een medium of paragnost? Ga dan naar http://www.gratismediumchat.nl