2Binsite Artikel Website
Image default
Relatie

Ben jij 40 jaar of ouder en op zoek naar een relatie?

Zoek je een relatie / partner die echt past bij jou?

Klinkt het bekend? Je hebt een stabiel leven, maar je hebt het idee dat het nog beter kan als je de perfecte partner vindt! Dat is voor de meeste mensen helaas niet altijd even gemakkelijk in verband met een druk zakelijk leven of vele sociale verplichtingen. De tijd ontbreekt om echt iemand te ontmoeten die past bij jouw levensstijl.

Je hebt wel eens gedacht aan de mogelijkheid van datingsites, maar vind het toch te oppervlakkig en niet passend bij wat je echt wil. 40 Plus Relatie is niet weer een datingsite, maar een relatiebureau voor singles dat oprecht mensen bij elkaar brengt. Onze consulenten komen samen met jou er achter wat je precies zoekt in een relatie en gaat vervolgens op zoek naar de perfecte match.

40 plus relatie

Schakel nu 40 Plus Relatie in, de professional in relatiebemiddeling die samen met jou de juiste partner te zoekt. Bekijk de werkwijze om te achterhalen hoe 40 Plus Relatie jou kan helpen! De consulent begint altijd met een intakegesprek om een beeld te schetsen van jou als persoon, hoe je in het leven staat, wat jouw hobbies zijn en dergelijke. De bemiddelingsperiode bij het relatiebureau is ongeveer 12 tot 18 maanden en werken met gegarandeerde voorstellen. Zodra wij de geschikte kandidaat hebben gevonden word je gebeld om het voorstel te bespreken en bij akkoord van beide partijen worden gegevens van elkaar uitgewisseld. Bij 40 Plus Relatie staan wij altijd open voor evaluatie zodat we een steeds duidelijker beeld krijgen van jouw perfecte match!

Neem nu contact op met 40 Plus Relatie! Wij kijken uit naar een persoonlijke kennismaking.

Vanaf nu wordt het steeds leuker!

https://www.40plusrelatie.nl/