2Binsite Artikel Website
Image default
Rechten

Advocatenkantoor strafrecht, Libertas advocaten Rotterdam

Wordt u geconfronteerd met vraagstukken waar u zelf niet uit komt? En bent u daarom op zoek naar een advocatenkantoor strafrecht in Rotterdam? Dan staan de strafrecht advocaten van Libertas Advocaten voor u klaar!

Libertas combineert rechtsgebieden

 

Libertas Advocaten is een uniek advocatenkantoor omdat wij verschillende rechtsgebieden combineren en deze gespecialiseerde bijstand betaalbaar houden.

Tegenwicht tegen de handhavende overheid

 

De topadvocaten van Libertas Advocaten verlenen u bijstand wanneer u als particulier of als bedrijf te maken krijgt met vraagstukken omtrent de handhavende overheid. Dit betekent dat wanneer u bijvoorbeeld wordt geconfronteerd met vraagstukken op het gebied van toezicht, fiscaal recht of strafrecht en hier deskundige bijstand bij nodig heeft, u bij Libertas Advocaten aan het juiste adres bent!

Bent u dus op zoek naar een strafrecht advocaat in Rotterdam? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden in een oriënterend gesprek te bespreken.

Over ons advocatenkantoor

Het advocatenkantoor Libertas Advocaten is gevestigd nabij Rotterdam Zuid. Wij bieden bijstand in strafzaken aan zowel particulieren als bedrijven.

Daarnaast kunt u bij Libertas Advocaten terecht wanneer u bijstand nodig heeft op het gebied van bestuurs- en financieel strafrecht.Onze strafrecht advocaten zijn afkomstig uit de top van de strafrechtadvocatuur. Daardoor weten zij als geen ander hoe zij vakkennis en praktijkkennis moeten combineren. Dit leidt tot doeltreffende oplossingen.

Onze advocaten hebben met name ruime ervaring op het gebied van:

  • Economisch strafrecht (o.a. financieel strafrecht, milieu strafrecht en complexe fraudezaken)
  • Commune strafrecht (o.a. witwassen en valsheid in geschrift)
  • Bestuursrecht (o.a. arbeids- en bedrijfsongevallen)

Dit stelt ons in staat om op deskundige wijze tegenwicht te bieden tegen de bestuursrechtelijk sanctionerend optredende overheid. Kortom: Libertas Advocaten is een deskundige tegenstander van de handhavende overheid.

Deskundig advies op maat

Als particulier of als bedrijf is het in sommige gevallen niet te voorkomen dat u te maken krijgt met onderzoek en handhaving van de overheid. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met de Belastingdienst of de FIOD.

Wordt u geconfronteerd met ingewikkelde vraagstukken op het gebied van toezicht, handhaving, fiscaal recht of strafrecht? Dan is het wellicht verstandig om u te laten bijstaan door een strafrecht advocaat van Libertas Advocaten.

Krijgt u als particulier of bedrijf te maken met onderzoek, handhaving of strafrechtelijke vervolging? Wilt u daarom bijstand verkrijgen? In dat geval zullen wij u deskundig adviseren over de juridische en strategische belangen.

Bovendien zullen wij u voorzien van helder en duidelijk advies omtrent uw juridische positie, maar ook over de praktische oplossingen en tot slot over de strategie.

Onze bijstand is in de eerste plaats gericht om een proces te voorkomen.

Bent u geïnteresseerd? 

Bent u op zoek naar een strafrecht advocaat in Rotterdam Zuid? Zoekt u een gevestigd advocatenkantoor in Rotterdam? En wilt u worden bijgestaan door de topadvocaten van Libertas Advocaten? Of heeft u nog vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op en wij helpen u graag!

https://www.libertasadvocaten.com