2Binsite Artikel Website
Image default
Mode en Kleding

Hoe u uw datum kunt matchen voor de promotie?

Voor veel studenten is prom night een van de grootste evenementen van het jaar. Naast het feit dat je tijd doorbrengt met een speciaal iemand of een date, is prom een ​​kans om formeel te kleden en de hele nacht te dansen zonder je zorgen te maken over cijfers, werk of ouders. Hoewel het niet belangrijk is om de outfit van je date helemaal af te stemmen op een prom, is het belangrijk om je outfits te choreograferen om elkaar aan te vullen zonder te botsen. De tijd nemen om met je dates outfits te bespreken, laat ook zien dat je haar mening waardeert.

Praat met je date over wat ze van plan is om te dragen. Meestal moet de jongen overeenkomen met het meisje, omdat jongens een beperktere selectie hebben. Als je eenmaal weet welk type en kleur jurk ze heeft, is het matchen van je date eenvoudig.

Combineer de smoking met de jurk. Smokings zijn traditioneel zwart of wit, maar ze komen ook in veel andere kleuren, patronen en stijlen. Een klassieke zwarte of witte smoking is gemakkelijk te combineren met bijna elke kleurjurk.

Jurken via Galajurken Groen

Kies accessoires die bij elke outfit passen en bij elkaar passen. Als het meisje bijvoorbeeld een blauwe jurk draagt ​​en de jongen een zwarte smoking draagt, moeten beide complementaire kleuren dragen voor accessoires. Voor mannen betekent dat een blauwe stropdas (traditioneel of bowtie), blauwe buikband of blauw pochet in de voorste linkerborstzak van het smokingjack. Meisjes moeten zich geen zorgen maken over het matchen van sieraden; handtassen, sjaals of koppelingen moeten echter hetzelfde kleurenpatroon hebben als die van de jongen.

 

Koop bijpassende of soortgelijk gemaakte corsages en boutonnieres voor elkaar. De corsage is een kleine bloemarmband die op de pols van het vrouwtje past, terwijl de boutonnière een klein arrangement is dat aan de revers van de jongen is bevestigd. Als je allebei hetzelfde type grote bloem en kleur kiest, kun je niet fout gaan.

 

Vraag uw kledingwinkel of kledingwinkel om hulp. Bij twijfel hebben professionals mogelijk het antwoord. De online winkel van Veaul biedt de nieuwste galaurken 2019, jullie kunnen er een kijkje nemen. Denk ook een aan betaalbaar ondergoed.

https://www.betaalbaarondergoed.nl/