2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Het belang van een goede werkende website

Ben je een starter en heb je een website maar ben je er eigenlijk niet zo tevreden mee? Straalt jouw website niet de dingen uit wat je wel graag zou willen? In dit artikel wordt beschreven waarom het hebben van een goede website, heel belangrijk kan zijn voor je start-up.

 

Een professionele website

Veel ondernemers vragen zich tegenwoordig af waarom ze een website nodig hebben, aangezien ze toch een klein bedrijf hebben en hun producten toch niet online verkopen. Of dat hun klanten toch niet online zoeken op hun diensten die ze aanbieden. Dit wil niet direct zeggen dat je het internet en een website nodig hebt voor je bedrijf. Het geeft alleen wel aan dat je doelgroep en klanten zich bevinden op het internet. En wat is er mooier als klanten bij jou aankomen in plaats van dat jij moet zoeken naar hen. Daarom is het hedendaags gebruikelijk om een website of webshop te hebben waarmee je je online gezicht en daarmee bedrijf laat zien aan je (potentiële) klanten.

 

Waarom is een goede website belangrijk? Uw website is tegenwoordig het visitekaartje van een organisatie. De website dient namelijk meer dan alleen maar als informatiebron, het is een afspiegeling van hoe u als bedrijf bent en wat u wilt uitstralen. Je kan website laten maken amsterdam door professionele website bouwers.

 

Het belang van een goed logo

Je maakt slechts één keer een eerste indruk bij uw klanten en u weet hoe belangrijk die is! Het logo is vaak een van de eerste dingen die potentiële klanten van uw bedrijf zien. Daarom is een professioneel logo van belang. Het maken van een passend logo is nog niet zo makkelijk. Het is voor ons als webdesigners zaak om uw logo te laten voldoen aan tenminste de volgende criteria. Het logo is:

 

Tijdloos: een goed logo laat u slechts één keer ontwerpen en gaat decennialang mee. Mensen hebben dan al een band met het logo en uw bedrijf opgebouwd.

 

Origineel: Een goed logo staat op zichzelf en is authentiek.

 

Simpel: Eenvoud maakt het makkelijk om het logo te onthouden.

 

Je logo laten maken kan natuurlijk altijd!