2Binsite Artikel Website
Image default
Marketing

Radio reclame laten maken

Radio reclame laten maken

Ik had al een tijdje het idee om een radio reclame of radiojingle te laten maken. Maar ja, waar begin je dan? Ik hoorde van oud-collega’s dat een radio commercial ervoor zorgt dat de naamsbekendheid van het bedrijf verbetert. Nou, dat wilde ik ook wel eens ervaren! Na een – toch wel – vrij korte zoektocht in Google kwam ik uit op de website van Murekla.

Voor adverteren op de radio was ik bij deze specialisten op het juiste adres, zo vertelden ze me. Bij Murekla kon ik een mooie radio reclame laten maken tegen aantrekkelijke kosten. In dit artikel vertel ik meer over wat dit bedrijf heeft betekend voor de naamsbekendheid van mijn eigen bedrijf.

Meer dan 30 jaar gespecialiseerd

Tijdens de eerste ontmoeting vertelden de medewerkers dat ze meer dan 30 jaar ervaring hebben met onder andere het produceren van radiocommercials. Daarbij maakt het niet uit of deze spots voor een landelijke, regionale of lokale uitzending zijn. De medewerkers weten te allen tijde een pakkende radioreclame te maken.

In 4 stappen

Bij Murekla kun je een radio reclame laten maken in 4 simpele stappen. Maar welke stappen zijn dat precies? Daar lees je hier onder meer over:

  1. Het schrijven van het script
  2. Voice-over kiezen uit de uitgebreide stemmenbank
  3. We bepalen de geluidseffecten en muziek. De muziek wordt geproduceerd in de eigen studio.
  4. Ten slotte is het tijd voor de daadwerkelijke productie ervan. Gedurende deze fase wordt uitgevoerd wat we in een eerder stadium bedacht hebben

Kosten van een radio reclame

Ik was in eerste instantie een beetje bang voor de kosten van de radio reclame, vooral voor de reclame zendtijd. Het was achteraf niet nodig om bang te zijn, want bij Murekla kan je reclame maken tegen minimale kosten. Het is het meest voordelig om te kiezen voor een 1 stemmige commercial waar geen muziek onder zit. Dat kan al vanaf een bedrag van €1250-, maar wij hebben gekozen voor een uitgebreide commercial. Als we het doen doen we het immers meteen goed!

Ook een radio reclame laten maken?

We zijn ontzettend blij dat we voor het laten maken van een radio reclame hebben gekozen voor de professionals van Murekla. Bovendien heeft de reclame op de radio ook nog eens het effect dat we wensten! Onze naamsbekendheid is aanzienlijk toegenomen, waardoor we vandaag de dag veel meer klanten hebben dan voorheen. Wil je weten wat Murekla kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan gewoon contact op en ervaar het zelf!

Cookiebeleid 

https://murekla.nl/