2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf in Heerlen

Schildersbedrijf in Heerlen

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf in Heerlen? Dan zit je bij de schilder Stikkelbroeck op het juiste adres! Ik heb een jaar geleden een nieuw huis gekocht, deze moest helemaal verbouwd worden. Geef mij een boormachine en een hamer en ik krijg het voor elkaar. Maar wanneer je mij een kwast in de handen drukt en een pot verf dan weet ik even niet meer wat ik moet doen. Zelfs mijn neefje van 4 kan beter schilderen dan ik. Daarom was het voor mij wel noodzakelijk om een schilder in Heerlen te vinden

Top werk geleverd

Schildersbedrijf Stikkelbroeck heeft echt top werk geleverd. Ze hebben zowel binnen als buiten geschilderd. Mijn huis ziet er weer als nieuw eruit. Ik heb voor deze schilder gekozen, omdat het een oud huis was. Ik was opzoek naar een iemand die authentiek schilderwerk kon doen. Daarnaast levert dit schildersbedrijf in Heerlen hoge kwaliteit en goede service.

Zet het voort

Deze schilder zal ik zeker aanraden. Mijn vader, net zo goed met de kwast als ik, woont in een Sittard en heeft op mijn aanraden Stikkelbroeck ingeschakeld. Mocht je daar niet in de buurt wonen. Niet getreurd, ze zijn werkzaam in heel Limburg: Roermond en Maastricht.

 

https://schilder-stikkelbroeck.nl/