2Binsite Artikel Website
Image default
Marketing

Een professionele uitstraling

U werkt vaak buiten de deur. U bent misschien zakenman of zakenvrouw en bent vaak op bezoek bij klanten. Een goede uitstraling is dan erg belangrijk. U wilt bij uw klanten professioneel overkomen. Ten eerste is het dan belangrijk om op tijd te komen. Wanneer u altijd netjes op tijd bent zullen uw klanten u professioneler vinden en wekt u ook vertrouwen bij uw klanten. Dit zorgt ervoor dat u voordat u het gesprek met de klant begint, hij of zij u al het voordeel van de twijfel zal geven. Daarnaast zorgt het vaak ook voor een start van een langdurige zakenrelatie.

Een twee punt is uw uitstraling doormiddel van uw lichaamshouding. Wanneer u bij uw klanten langsgaat is het belangrijk om zelfvertrouwen en vriendelijkheid uit te stralen. Dit kunt u doen door een rechte houding aan te nemen en een stevige handdruk te geven. Daarnaast is het belangrijk om in het gesprek een geïnteresseerde houding aan te nemen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het non-verbale gedrag bijna nog belangrijk is dan het verbale gedrag.

Als laatste is het belangrijk om er netjes uit te zien. Wanneer u bij klanten langsgaat is het professioneel om een pak te dragen. Dit geeft u een zakelijke uitstraling en ook al lijkt kleding niet zo belangrijk het weegt toch echt mee bij de klant. Daarbij moet u er wel op letten dat u pak netjes gestreken is en dat uw overhemd geen kreukels heeft. Handig is daarom om uw pak en overhemd van te voren naar een stomerij te brengen. Belangrijk is het hierbij om te kijken waar u uw pak en overhemd naar de stomerij brengt. Vele bedrijven kunnen kleding stomen en strijken, maar de kwaliteit is vaak erg matig. Als ik u was zou ik kiezen voor Greenearth cleaning. Deze manier van stomen is natuurlijk en uw kleding blijft langer mooi.

http://www.stomerijpanda.nl/nl/