2Binsite Artikel Website
Image default
Internet

Succesvolle informatiebeveiliging in plaats van succesvolle cybercrimes

Het heeft even geduurd maar inmiddels ben je handig geworden met het thuiswerken. Je kantoor is optimaal ingericht, je beschikt over de juiste bureaustoel met correct afgesteld bureau en je weet als geen ander hoe je op overzichtelijke wijze je bestanden kunt opslaan in de database van je organisatie. Hoewel je erg op had gekeken tegen het thuiswerken als nieuwe norm, moet je er nu niet meer aan denken om vijf dagen per week naar kantoor te moeten. Zo dacht de organisatie er ook over, want het online vergaderen en delen van documenten bevalt het merendeel van de werknemers. Desondanks gaat deze nieuwe werkvorm ook gepaard met onbekende moeilijkheden. De IT-afdeling heeft het namelijk drukker dan ooit tevoren door het toenemende cyberaanvallen dat gepleegd worden. Het handmatig voorkomen van succesvolle cybercrimes worden dan ook steeds ingewikkelder, waardoor de hulp van Rootsec als geroepen komt.

De voordelen van onze diensten

Digitaal werken en online vergaderen heeft afgelopen jaar een enorme populariteit gekend als gevolg van de pandemie. Veel organisaties waren dan ook genoodzaakt om over te stappen op allerlei online oplossingen om thuiswerken en digitaal communiceren mogelijk te maken. Hoewel dit bij vele bedrijven goed verlopen lijkt te zijn, bestaan er nog heel wat verbetermogelijkheden op het gebied van security management voor wat betreft documenten en gegevens. Om die reden biedt Rootsec diverse diensten om informatiebeveiliging effectief te realiseren, zoals middels endpoint protection. Meer weten? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie over de specifieke doelen van de verschillende mogelijkheden.

Contact met Rootsec

Bent u benieuwd wat de experts van Rootsec voor uw organisatie kunnen betekenen en bent u vooral niet op zoek naar een universele en standaard oplossing voor de informatiebeveiliging van uw gegevens? Dan denkt Rootsec graag met u mee en stellen wij een strategie op maat op om vulnerability management tot een succes te maken.

https://www.rootsec.nl/

Gerelateerde artikelen

De beste Websitesvoorjou.nl

KPN webmail inloggen

Hoe pak je het snelst je reiskoffer in?

Android app laten maken

butter project – wat is het

Starten met social media doe je zo!